Dnes v Ulici: Co všechno se musí stát a kdo všechno se musí zapojit, aby Michal se Žofkou měli soukromí

Dnes v Ulici: Co všechno se musí stát a kdo všechno se musí zapojit, aby Michal se Žofkou měli soukromí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen tak zatáhnout Žofku do tmy Michal nechtěl. Má pocit, že je s ní pořád na tenkém ledě, a tak nechce udělat něco, co by ho mohlo vrátit zpátky. Naštěstí je tady Bára a její návrh půjčit v Coolně projektor. To by mohlo klapnout, ale jen v případě prázdného bytu. Ten ale není samozřejmostí. 

Michal má teď napilno

Už si myslel, že je vše ztraceno, ale pak Žofka celou situaci s randěním přehodnotila a svolila alespoň k tajným schůzkám. Přece jen je Michal mladší a nechce kolem toho dělat haló.  Kromě projektu Žofka, který mu dělá opravdu velkou radost a zároveň i starost, řeší i Šimona. Šimon totiž zase blbne. Michal by ho i chápal. Sám totiž ví, co všechno je on ochotný udělat kvůli Žofce. Jenže vylézt na vysoký komín, to je opravdu hodně špatný nápad. Zaprvé, Šimon není trénovaný, zadruhé se může stát cokoliv. Raději mu o tom neměl vůbec říkat. Vymluvit si to nenechá, a tak Michal alespoň spěchá za Val, aby Šimonovi domluvila. Určitě mu nepomůže. S tímhle zkrátka nechce nic mít. A dobře dělá. 

Bára vyklízí prostor, ale to nestačí, když se Vítek rozhodl pro home office 

Alespoň nějakého spojence ve snaze o Žofku Michal má. Bára mu poskytuje cenné rady i pohled na ženské přemýšlení. Je za ni opravdu rád, protože podle pravidel, na kterých se se Žofkou dohodli, se o jejich společném vztahu nesmí nikomu ani zmínit. Teď však opravdu potřebuje soukromí. Jenže zajistit prázdný byt, ve kterém bydlí početná rodina, to není jen tak. Báru překvapí, když najde své rodiče dopoledne doma. Klímovi se vůbec v poslední době naučili dávat si intimní dostaveníčko v prázdném bytě. Když přemůže stud z toho, že je zastihla, dozví se Bára jednu podstatnou věc. Vítek plánuje být doma, což znamená, že Michalovi zkazí chvíli se Žofkou. Co teď? Situaci zachraňuje Bruno. 

Iva s Vítkem na výzvědech u Bruna 

Jestli je Bruno dostatečně dobrou partií pro jeho dceru Báru, to se chce Vítek dozvědět už nějakou dobu. Teď k tomu bude mít příležitost. Aniž by tušil, že se stává součástí dobře promyšleného plánu, přikyvuje Brunovi na jeho pozvání do Coolny. Bruno těch pár otázek na tělo přežije a Michal alespoň bude se Žofkou o samotě. Je to hrdina a v Bářině očích znovu boduje. Jen aby to Michalovi vyšlo. 

V Coolně se to Vítkovi líbí. Také Iva je nadšená a Bruna si pochvaluje. Zároveň ale musí Vítka také trošku krotit, protože ten zjišťuje, proč Bruno nedělá grafický design a místo toho je raději za barem. Trochu mu to připomíná pohnutky jeho dcery Báry, která zničehonic sekla s fotografováním. Do dobře se vyvíjející situace hází vidle, kdo jiný než Miloš. Potřebuje akutně něco od Vítka, ten má ale klíče od auta doma. A vzhledem k tomu, že doma by teď měla probíhat ta největší romantika, hází Bruno záchranné lano podruhé. Vítek si ho nemůže vynachválit, když mu nabízí, že ho na stavbu zaveze. 

Zdroj článku:
  • Autorský text