Dnes v Ulici: Na Evžena se ze skříně vysypou jeho kostlivci

Dnes v Ulici: Na Evžena se ze skříně vysypou jeho kostlivci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do dnešního dílu Evžen u diváků platil za muže zkoušeného osudem, který začal pít až poté, co ho jeho bývalá manželka oškubala a zbavila jej práv na penzion, který společně vedli. Jenže v tomto díle Hana utrousí něco, z čeho diváky zamrazí. Že by Evžen zas nebyl takový svatoušek?

Z přítomnosti bývalky se Evženovi dělá nevolno 

Proč svou bývalku nekontaktoval? Proč se u ní nedomáhal svého finančního podílu po tom, co se z alkoholové pasti dostal? To doteď možná bylo pro diváky záhadou. Jenže teď, když je Hana Šmídová nečekaně zpátky, mají diváci možnost nahlédnout i na druhou stranu mince. Bude Hana jenom tou hamižnou potvorou, jak ji Evžen neustále popisoval, nebo u diváků alespoň částečně najde pochopení? Toť otázka! Na naléhání Blanky se Evžen s Hanou schází, ale nehodlá přistoupit na její plán. Chce rovnou polovinu toho, o co ho v minulosti okradla. To je pro ni však nepřípustné a dál o svých důvodech mlží. Je Hana opravdu nemocná, nebo to na Evžena hraje? Co se Evžena týče, ten o její zdravotní kondici nemá žádné pochybnosti. Naopak si je jistý tím, že Hana znovu lže.

Hana řekla, že Evžen pil jako duha a urážel ji 

Jak Hana Šmídová v podání Adély Gondíkové tvrdí, věci nejsou černobílé. Evženovi připomíná minulost, ve které se k ní příliš galantně nechoval. Možná přece jen měla důvod hleda útěchu u jiného muže. U muže, který vymyslel plán, jak se manžela pijana zbavit a penzion shrábnout jen pro sebe. Možná to s Evženem bylo k nesnesení. Možná přeci jen Evžen Haně poskytl důvod k tomu, aby se zachovala tak, jak se zachovala. Možná hrozilo, že svůj podíl propije? Hana možná takhle chtěla svůj majetek jen ochránit. To vše jsou ale jen spekulace a nezbývá než si na správné vysvětlení počkat. Vždyť postava Hany Šmídové se v Ulici ještě ani neohřála.

Dožene Evžena minulost znovu k pití? 

Přítomnost Hany Šmídové v Ulici má však více úskalí, než jsou jen rozjitřené staré rány. Evžen je vytočený do běla a když v hospodě potkává Luďka, přizná se mu, že by se rád napil. Bude Hana důvodem, proč Evžen znovu sklouzne k pití? No nemá k tomu daleko. Blanka, která do věci zatím vůbec nevidí, je z Evženových reakcí vyděšená. Od své matky však dostala radu, aby stála na jeho straně, a tak se o to snaží.

Ustojí vztah Blanky a Evžena celou tuhle situaci?
Ustojí vztah Blanky a Evžena tuhle nečekanou situaci? | Zdroj: TV Nova

Blanka Evžena nepoznává 

Zdálo se, že se Evžen vedle Blanky a na statku hezky ukotvil a našel svou ztracenou rovnováhu. Ale stačí jen, aby se v jeho blízkosti objevila bývalá a jeho démoni jsou zpátky. O to hůř pro Evžena, že vlastně nikdo v jeho okolí ho moc nechápe. Blanka je z jeho reakcí nesvá, a dokonce se kvůli Haně už stihli i škaredě pohádat. Vlasta Pešek mu radí, aby shrábl alespoň milion a nechal ji plavat. Jenže tak jednoduché to pro Evžena není.

Zdroj článku:
  • Autorský text