Pondělní Ulice: Kristýna už nebere prášky a Mirek touží po Prokopovi

Pondělní Ulice: Kristýna už nebere prášky a Mirek touží po Prokopovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že by prášky už konečně zafungovaly? To si myslí Blanka, když si nevěřícně prohlíží Kristýnu. Ta se ze statku vrátila jako vyměněná a září štěstím. To nahrává Evženovi, který se pokusí Blanku přemluvit k tomu, aby se na statek přestěhovali natrvalo. Mirek má taky přemlouvací náladu. Má pocit, že lepšího manažera, než je Prokop, nikde nesežene.

Kristýna řekla práškům NE

Julie tvrdila, že to přijde. Okamžik, kdy Kristýna získá pocit, že má nad sebou kontrolu a vůči ostatním je imunní. Kristýna jí sice nevěřila, ale je to tady. Stačilo, aby se Kristýna vědomě rozhodla, že na statek odjede bez podpůrných berliček. Čerstvý vzduch jí udělal dobře a ona víkend na statku přežila bez jediné ataky.

To posílilo její sebevědomí, a tak už si je téměř jistá, že práškům může dát sbohem natrvalo. Chce totiž Julii. Jedině s ní má totiž léčba smysl. A Blanka s Luďkem? Rodiče, ti ať si klidně ještě chvíli myslí, že je na práškách. Kristýna totiž už pochopila, že se před nikým nemusí donekonečna obhajovat. Je to její život, její tělo a koneckonců i její duše. A jestli se dříve na ostatní upínala ve snaze cítit se přijímána, tak tomu je teď konec!

Měl by snad Prokop přijmout Mirkovu nabídku?
Mirkova nabídka by mohla Prokopovi pomoci smířit se s tím, že místo ředitele nezískal. | Zdroj: TV Nova

Magda Prokopa k ředitelskému stolu poutat nehodlá

A mnohem samostatnější a sebevědomější teď nejspíš bude i Magda... respektive bude muset, když ji opouští Prokop, u kterého doufala, že ji při ředitelování podrží. Jenže ten se s místem zástupce ředitelky smířil jen na oko. Když pak k němu přišel Mirek s nabídkou práce manažera a až trojnásobně vyšším platem, málem ho políbil. Kdo by to byl řekl, že se dřívější soci v lásce stanou kolegy? Ačkoliv moc chtěl, nemohl Prokop Mirkovi na nabídku ihned kývnout.

Bál se totiž, že to Magda bude vnímat jako zradu. A taky, že tomu tak bylo. Jenže Magda je rozumná a v hloubi duše si uvědomuje, že pokud bude Prokopovi stát v cestě, může to pošramotit jejich vztah. Teď, když bydlí spolu a ona je tím, kdo domů chodí pozdě a zapomíná na společné večeře, může být ku prospěchu, že každý si bude kariérně růst dle libosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text