Co vše jste tento týden propásli v Ulici? došlo k napadení a zranění

Co vše jste tento týden propásli v Ulici? došlo k napadení a zranění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tenhle týden bylo v Ulici pěkně živo. Blanka se chytla s Vandou a usoudila, že Adam je na kluky. Riči přepadl Aničku a Sára byla nucena vyklopit pravdu o kšeftech s telefony. Vilma vyzvala Kateřinu, aby dala od Lumíra ruce pryč, a Karlu začal dohánět stres.

Adam strávil noc s klukem?!

V pondělí se Blanka potkala na chodbě s Vandou a konečně se ohradila proti jejím hloupým řečem. Následujícího dne se Amálka pokoušela vysvětlit Vandě, že je důležité, aby v rodině vládl klid. Podle Vandy je to Blanka, kdo ohrožuje rodinné vztahy a kdo by se měl nad sebou zamyslet. Téhož dne Blanka dospěla k názoru, že její syn je gay.

Usoudila tak na základě velkých bot v předsíni a podle klučičího oblečení na věšáku. Ve skutečnosti Adam strávil noc s dívkou. Evžen už začal balit, v úterý příštího týdne odletí do Austrálie, což Blanka přijala s obdivuhodným klidem. Vážně ho nechá tak snadno odejít?

Anička byla napadena a Sára šla na policii

Ve středu měla Anička ostrou výměnu názorů s Ričim a Fóglem. Nelíbilo se jí, že by měla kvůli jejich pochybným kšeftům pouštět Sáru z práce. Za přispění Dana se navíc dozvěděla, že Sára doma v gauči schovává mobily. Protože začala do celé věci nepříjemně šťourat, Ričiho popadl běs. Ve čtvrtek vtrhl Aničce do bytu, aby jí zabránil v dalším slídění. Popadl ji kolem krku a začal ohrožovat nožem.

Naštěstí se Aničce podařilo otevřít dveře, za nimiž čekala záchrana v podobě Bedřicha, Dana a Sáry. Béda nezaváhal a Ričiho zpacifikoval. Přivolaná policie Aničku vyslechla, ta však nejdřív vůbec netušila, proč ji mladík napadl. Teprve v pátek si začala dávat dohromady jisté indicie a konečně ze Sáry vytáhla pravdu o kšeftech s telefony. Přiměla dívku, aby se šla na policii ke všemu přiznat.

Vilma si došlápla na Kateřinu – neúspěšně

Lumír a Kateřina si počínali jako zamilovaní teenageři. Neustále si posílali nějaké zprávy, což Ingrid připadalo roztomilé a otravné zároveň. Lumír podlehl panice, když si uvědomil, že nemá nic na sebe. Aby nenosil stále ty samé košile, Ingrid se nabídla, že s ním vyrazí na nákupy. Kateřina si Lumírův nový šatník pochvalovala, stejně jako jeho kolínskou a skutečnost, že pořád vymýšlí nové způsoby, jak by ji potěšil.

To se naopak vůbec nezamlouvalo Vilmě, která je přesvědčená, že Dubovská jejího syna využívá. Dokonce za ní zašla, aby ji přiměla dát od Lumíra ruce pryč. Když to Lumír zjistil, bál se, jak Kateřina takovou drzost přijme. Matčina starost o synovo dobro jí ale připadala vlastně milá a pochopitelná.

Karla tančila na tenkém ledě

Zakázaná láska se Karle vymyká z rukou. Zanedbává a balamutí rodinu, aby mohla trávit volné chvíle v Jakubově ateliéru. Nakonec ji mateřské povinnosti dohnaly, když Milošek během pirátské noci ve škole zranil Vojtu tyčí na opékání buřtů. Karla tak musela zrušit rande s Jakubem a jet se synem k doktorovi, což si Jakub nenechal vysvětlit a v podstatě jí praštil s telefonem.

Tím však stresové situace zdaleka neskončily. Karla zpanikařila, když ji při dopisování s Jakubem načapala Dominika. Později vynadala Vojtovi, jenž se opovážil bez dovolení nakouknout do jejího telefonu. Všechny tyhle nepříjemnosti v Karle probudily výrazné bolesti břicha. Jak dlouho chce ještě takhle pokračovat?

Zdroj článku:
  • autorský text