10 oblíbených filmů devadesátých let, na které se už zapomnělo

10 oblíbených filmů devadesátých let, na které se už zapomnělo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Taky rádi vzpomínáte na devadesátá léta, pro něž byly typické zvonáče, boty na platformě, podivné účesy a plno chlapeckých a dívčích skupin? Devadesátky se ale pyšní i filmovou produkcí. Tak schválně – pamatujete si na těchto deset filmů?

Táta v sukni

Kdo by si nepamatoval tuhle rodinnou komedii s Robinem Williemsem, jenž si ve filmu zahrál náročnou roli otce i chůvy najednou.

Prasátko Babe

Devadesátá léta byla docela šílená doba – o tom svědčí i film určený pro děti, kdy hlavní roli získalo roztomilé prasátko Babe, čekající, zda bude určeno k porážce.

Zachraňte Willyho

Tento film se dostal do srdcí mnoha dětí a jejich rodičů, kteří se museli vypořádat s přáním stát se profesionálním trenérem velryb jejich dětí.

Mizerové

Prosím, než začnete sledovat nové díly Bad Boys, zkoukněte jejich originální první verzi z roku 1995.

Arachnofobie

Neradi se díváte na tento film kvůli pavoukům? Zhlédněte ho s odstupem času. Je víc než jasné, že se u něj kvůli jeho nevychytaným, a v dnešní době již zastaralým, filmovým efektům zasmějete.

Pretty Woman

Tento kultovní film z roku 1990 snad všichni znají. A pokud ne, okamžitě tuto chybu napravte a na film s krásnou Julií Roberts a Richardem Geerem se podívejte.

Rolničky, kam se podíváš

Příběh o malém chlapci a o jeho přání dostat pod stromečkem Turbomana pobaví všechny věkové kategorie – už z toho důvodu, že hlavní roli zoufalého otce shánějící hračku na poslední chvíli hraje Arnold Schwarzenegger.

7 let v Tibetu

Brad Pitt není jediným důvodem, proč byste film měli vidět. Snímek je založen na skutečném příběhu, díky němuž je ještě bláznivější.

Jumanji

Taky jste jako malí seděli s pusou otevřenou při tomto filmu s občasnými děsivými scénami z roku 1995?

10 věcí, které na tobě nesnáším

Každá teenagerka tento příběh o lásce na střední škole zbožňovala. Koneckonců – Heatha Ledgera milujeme dodnes všechny.