Diskuze

Připomeňte si legendární Comeback: Proč do něj Dejdara původně nechtěli?

Seriál Comeback ani po deseti letech neztratil na popularitě a mnohými je dodnes považován za nejlepší český sitcom. Metalistu Ozzáka v něm nepřekonatelným způsobem ztvárnil Martin Dejdar. Přitom roli vůbec dostat nemusel. Jak to?
Zpět na celý článek

Seriál Comeback ani po deseti letech neztratil na popularitě a mnohými je dodnes považován za nejlepší český sitcom. Metalistu Ozzáka v něm nepřekonatelným způsobem ztvárnil Martin Dejdar. Přitom roli vůbec dostat nemusel. Jak to?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Další kráska z Ulice je víc než rok po rozchodu. Smutná pravda vyplula na povrch až teď
04.04.2025

Další kráska z Ulice je víc než rok po rozchodu. Smutná pravda vyplula na povrch až teď

Herečce Anetě Krejčíkové se dařilo před veřejností víc než rok skrývat skutečnost, že s partnerem Ondřejem Rančákem, otcem svých dvou dětí, už...

Ulice: Alžběta možná ví, že brzy zemře. Chce zbývající čas trávit s rodinou
30.04.2025

Ulice: Alžběta možná ví, že brzy zemře. Chce zbývající čas trávit s rodinou

Poté, co záhadná Alžběta Mochová odmítla podstoupit domluvené vyšetření u lékaře, se množí divácké spekulace o tom, že možná dobře ví, že je těžce...

Dnes v Ulici: Sára se vrací s neúspěchem na zádech. Anička tuší, že staré problémy jsou zpět – a ještě silnější než dřív
26.03.2025

Dnes v Ulici: Sára se vrací s neúspěchem na zádech. Anička tuší, že staré problémy jsou zpět – a ještě silnější než dřív

Z Bářina podnikání se stal sociální podnik se vším všudy. Nejenže tam zaměstnává lidi s handicapem, nýbrž nabízí příležitost také pro ty, se...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek si tato osoba prosadí svou a Hermanovi odpískají náhradní mateřství
14.05.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek si tato osoba prosadí svou a Hermanovi odpískají náhradní mateřství

Ve škole se Soňa tváří jako královna, která zveličuje provinění Matěje Dvořáka před inspektorkou, ale doma je to zakřiknutá manželka, jež nedokáže...

RETRO KVÍZ: Jen opravdoví staří harcovníci zvládnou dát 8 správných odpovědí
06.06.2025

RETRO KVÍZ: Jen opravdoví staří harcovníci zvládnou dát 8 správných odpovědí

Pokud patříte ke generaci dnešních třicátníků nebo čtyřicátníků, pravděpodobně si vzpomínáte na vysílání tzv. filmů pro pamětníky. Tímto způsobem...

Do role v Lotrandovi a Zubejdě dozrála Ljuba Krbová z Ulice teprve teď. Vrací se k ní v muzikálu
04.03.2025

Do role v Lotrandovi a Zubejdě dozrála Ljuba Krbová z Ulice teprve teď. Vrací se k ní v muzikálu

Jen před pár dny měl premiéru nový rodinný muzikál podle oblíbené pohádky Lotrando a Zubejda. V hlavních rolích září hned několik herců známých z...

Ulice: Přichází další boj, tentokrát o srdce atraktivní dívky
07.06.2025

Ulice: Přichází další boj, tentokrát o srdce atraktivní dívky

Jakub Krause, jehož známe jako sympaťáka Šimona, prozradil v pořadu Backstage Ulice, že mezi ním a kamarádem Koldou to křísne kvůli zájmu o stejnou...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Dva z hlavních představitelů série bondovek komentují nedávné změny, které snad povedou k nalezení nového 007
09.03.2025

Dva z hlavních představitelů série bondovek komentují nedávné změny, které snad povedou k nalezení nového 007

Série filmů o Jamesi Bondovi vstoupila do nové éry. Tři roky poté, co Amazon koupil tradiční hollywoodské studio MGM, získal tento gigant v oblasti...

Jiří Kodet alias cholerik Kraus z Pelíšků byl herec s velkým H, známý elegán a gentleman, doma to s ním ale vůbec neměli lehké
04.05.2025

Jiří Kodet alias cholerik Kraus z Pelíšků byl herec s velkým H, známý elegán a gentleman, doma to s ním ale vůbec neměli lehké

Bohém a elegán, který se ale nebál jít daleko pro ostřejší slovíčko. Jiří Kodet byl v mládí lamačem dívčích srdcí a patřil mezi nejobsazovanější...

Diskutujte

Nejnovější diskutované