Novinky na Netflixu tento víkend cílí především na mladé publikum

Novinky na Netflixu tento víkend cílí především na mladé publikum
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se prosadit jako metalová kapela v místě, kde nikdo metalu nefandí, jak přežít životní výzvu v nepřátelském prostředí baletní společnosti anebo přijít na kloub zrádným spolupracovníkům, kteří jsou vyškolení k tomu, aby lhali? Právě to vám ukážou filmy, které mají premiéru už v pátek.

Metaloví lordi (Metal Lords)

  • Nový americký film pro středoškoláky, český dabing

Středoškoláci Hunter (Adrian Greensmith) a BFF Kevin (Jaeden Martell) jsou metalisté, kteří by chtěli vyhrát nadcházející soutěž Battle of the Bands. Pro kluky je metal víc než jen koníček. Pro Huntera je to životní styl, který mu pomáhá vypořádat se s těžkým rodinným životem. A Kevin? Vždy měl problém se vyjádřit. A právě tento styl hudby mu dává prostor, aby ukázal, kdo je. 

Jejich rodící se kapela s velkými plány má však jeden velký problém. V jejich škole nikdo nemá rád metal a už vůbec nikdo se nechce do jejich skupiny zapojit.

Vzhledem k tomu, že jejich spolužáci mají více rádi Biebera než Black Sabbath, je těžké najít někoho jiného, ​​kdo by zastal post „basáka“.

A to je okamžik, kdy na scénu vstupuje hráčka na violoncello Emily (Isis Hainsworth). S Emily na palubě se rodí Skullf*cker. 

Když je konečně nová kapela pohromadě, musí se snažit si najít publikum, což bude hodně tvrdý oříšek.

Křehké jako křišťál (Dancing on Glass)

  • Španělský dramatický film o baletu

Jota Linaresová napsala příběh spolu s režisérem Jorgem Naranjem o přátelství a posedlosti, ve kterém se objeví v hlavních rolích dvě tanečnice z Národního klasického baletu. Dvě tanečnice ve filmu hrají María Pedraza a nováček Paula Losada

Film vypráví o všech posedlostech baletních tanečnic a o jejich potřebě najít své místo ve světě. 

Irene dostane životní příležitost a nahradí velkou hvězdu Národního klasického baletu po nečekané sebevraždě uznávané baletky. Když tanečnice pocítí tlak kvůli své nové roli, vytvoří si vlastní svět, lhostejný k očekáváním ostatních.

Jakša: Nekompromisní operace (Yaksha Ruthless Operations)

  • Korejský akční film o špionech

S nejvyšší hustotou špionů na světě je Shenyang geopolitickým klíčovým bodem v severovýchodní Asii. Kang-in, vedoucí týmu BlackTeam, který se věnuje tajným zámořským operacím v Jižní Koreji, působí v Shenyangu. Je to veterán, který pro splnění svého poslání udělá cokoliv a vše, co je v jeho silách, a běžně se o něm mluví jako o „Yaksha“.

Jednoho dne Národní zpravodajská služba (NIS) zjistí, že všechna zjištění o místních problémech v Shenyangu od BlackTeam jsou ve skutečnosti falešná. Ředitelka NIS paní Yeom Jeong-won, která je tím vážně znepokojena, vyslala prokurátora Han Ji-hoona jako zvláštního inspektora, aby odhalil, co se v Shenyangu děje. Když se dostane Yaksha do síta pastí a zrad, neochotně se postaví na stranu moralistického speciálního inspektora vyslaného ze Soulu.

Zdroj článku: