Farmář hledá ženu je zpět: Nová řada populární seznamovací série právě začala

Farmář hledá ženu je zpět: Nová řada populární seznamovací série právě začala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát bodré farmáře a milovníky přírody doplní i jedna žena, a tak fanoušky této oblíbené reality show čeká mnoho pestrých a skutečných příběhů, která napsal život sám. Pondělní večery tak můžete trávit uprostřed krásné české přírody a pobavit se seznamovacími rituály z českého venkova.

Nejoblíbenější reality show se začala natáčet uprostřed léta, a tak si můžete vychutnat krajinu v tom nejpříjemnějším ročním období. Farmáři mají také touto dobou plné ruce práce a bude zajímavé sledovat, jak jim namlouvání půjde.

Venkov je dnes trochu izolovaný a farmy stojí vždy trochu bokem od lidí. Farmáři tak moc možností k seznamování nemají, protože jejich život je založený na koloběhu práce a nemají čas jezdit za zábavou. A na vesnicích už prakticky žádné společenské vyžití není a s pandemií už vůbec ne.

Své favority a favoritky můžete sledovat třeba v pondělním večerním vysílání na Primě. S předstihem v neděli potom pořad uvádí Prima Show. Po skončení série na diváky čekají bonusové díly ve stylu „jak to nakonec s dvojicí dopadlo“, což může někdy hodně překvapit.

Medailonky

Prima představila všech pět účastníků seznamovací show. Pokud vám medailonky unikly, můžete se těšit na tyto odvážné farmáře:

Andrea Viznerová (38) hledá tolerantního může s dobrodružnou povahou, který by s ní sdílel vášeň pro koně.

Josef Kučera (28) žije v kraji posetém rybníky a o své první krávy se stará od devíti let. Svou zálibu vzal hodně vážně a má dva inženýrské tituly. Zatím se necítí na vychovávání dětí, a proto si vybral ženy, které na založení rodiny ještě čekají.

František Mařík (36) hledá ženu, která bude mít stejnou vášeň pro farmaření a rád jí přizpůsobí chod farmy. Má rád děti, a proto klidně přivítá do svého života i je.

Zdeněk Slouka (36) žije svůj život naplno. Na farmě má téměř vše, co vůbec může mít. A chybí mu jen spřízněná duše, která by stačila jeho temperamentu.

Pavel Pollreich (57) i přes pokročilejší věk hýří elánem a rád o sobě tvrdí, že je romantik. Hledá ženu, která s ním bude sdílet lásku k přírodě. Na té romantické povaze něco bude, protože když se probíral došlou korespondencí od žen, které o něj projevily zájem, připadal si jako princ Bajaja. Navíc je třeba ocenit, že Pavel ještě nezahazuje flintu do žita a věří, že může v životě potkat tu pravou.

Reality show se na televizních obrazovkách drží už 11 let, což svědčí o zájmu diváků. Kromě jedné série se vždy jednalo o vysílání na Primě a diváky bavila Laďka Něrgešová, která zaujme nejen bezprostředností, ale i módními kreacemi, které si sama vybírá.

Zdroj článku: