Zlatá labuť otevírá v nové sérii dveře Šárce Krausové, a to dokonce ty, které ji přivádí do ředitelské kanceláře

Zlatá labuť otevírá v nové sérii dveře Šárce Krausové, a to dokonce ty, které ji přivádí do ředitelské kanceláře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se sympatická herečka zbavila příjmení (Vaculíková), které ji trochu zavazovalo, jako by rozkvetla. V seriálu Pod hladinou byla nejsympatičtější postavou, která předvedla, že nedělá ze života žádné drama a bere vše tak, jak to přichází. Motorový člun se naučila řídit tak mistrně, že mohla složit zkoušky.

Setkávali jsme se s ní také v Osadě a teď ji máme ve Zlaté labuti. Pravdou je, že každý by byl sympatičtější než Bouchner, kterého nahradí, ale podle fotek je už teď jasné, že v eleganci přichází pro Irenu Maškovou velká konkurence.

A nová ředitelka Toni Adamová má ještě pár trumfů v rukávu, jak nastínila v rozhovoru samotná herečka:

Toni by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní.

Rozhovor

Šárko, jste novou posilou Zlaté labutě, koho budete hrát?

Hraju Toni Adamovou, což je nová ředitelka Zlaté labutě. Takže bych řekla, že je to docela zásadní postava.

Můžete o Toni prozradit něco víc, třeba jaká je?

Toni je Češka, ale dlouhá léta žila ve Francii, takže má v sobě takové francouzské kouzlo. Je to postava, která je lehce tajemná, a myslím si, že by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní. Tak doufám, že se nám to podaří.

Budou ji mít tedy diváci rádi?

To souvisí s mojí předchozí odpovědí. To je právě to tajemství, které v sobě postava Toni má. Já bych byla moc ráda, kdyby si ji diváci oblíbili, ale rozhodně to není jednoduchý charakter. V některých situacích je záludná, takže s tou sympatičností to nebude tak snadné.

Napíšou jí tam scenáristé nějaké milostné vzplanutí?

Ona je poznamenaná tou Francií, to znamená, že je v těchto vztahových otázkách dost otevřená. Ale to jsem v tuto chvíli prozradila možná až příliš… (směje se).

Jak vás baví ji hrát? Sedla vám svojí náturou?

Moc mě to baví, jsem za tu roli moc ráda. Rozhodně mi sedla svojí náturou, ale nemůžu říct, že je mi podobná. Ale moc mě baví ji hledat a objevovat.

Máte za sebou už několik natáčecích dnů. Jak se vám na place líbí a jak jste zapadla?

Vždycky jsem si přála točit dobovku, takže je to takový můj splněný sen. Řekla bych, že téměř pro každého herce je to splněný sen. Je to opravdu krásná zkušenost, protože tu nejste v běžném civilním oblečení, ale skutečně máte jakousi masku. A to je pro herce hodně důležité, hned vám to hodí nějaký pocit, a s tím i tak trochu tu postavu. Navíc ty dekorace jsou tak nádherné, že si opravdu připadáte jak v úplně jiné realitě. Celý prostor kolem vás se ve vteřině promění a samotné hraní to pak velmi usnadňuje. Je to pro mě velký zážitek.

S kým se na place potkáváte nejčastěji a jak se vám spolu hraje?

Kristýnka Ryška, Adam Vacula a Simča Lewandowska, to jsou teď takoví mí hlavní herečtí partneři. A hraje se nám spolu krásně.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text