Zalez do spacáku: Na cestě je nový seriál pro celou rodinu. Má jen jedinou vadu – Tomáše Kluse

Zalez do spacáku: Na cestě je nový seriál pro celou rodinu. Má jen jedinou vadu – Tomáše Kluse
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že seriálovým tvůrcům na Primě došli herci. Opět se tak recyklují staré známé tváře, a tak snad alespoň desetiletá Josefína Klusová bude zpestřením letní pohody v kempu, kam se hlavní představitelé seriálu vydají.

Nový seriál vzniká pod taktovkou režiséra Jana Haluzy. Námět není sice nijak originální, ale mohl by přinést alespoň špetku humoru. Ivan (Tomáš Klus) má slabost pro ženy a každou si chce hned vzít a mít s ní dítě. Bohužel má slabost pro všechny ženy, a tak má už za sebou tři manželky (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová) a s každou z nich také dítě.

A je mu to ještě málo, a tak si chce do sbírky manželek přibrat mladou a trošku naivní Sáru (Pavla Gajdošíková). Sára nic proti soužití se čtyřicátníkem nemá, jenže se znají jen krátce, a tak ji představa svatby trochu děsí.

Nakonec má však jasno. Chce s Ivanem strávit celé léto, aby si vyzkoušeli, jak jim to ve vztahu bude klapat, když spolu budou celé dny. Jako testovací místo vybrala kemp, který vedou její rodiče (Lenka Vlasáková a Ondřej Pavelka).

Ivan si není úplně jistý reakcí Sáry na jeho minulost a tři závazky (a jedno dítě ještě vyženil), a tak to taktně zamlčí. Problémem je, že léto měl strávit s dětmi, a tak musí vymyslet plán, jak se dětí zbavit, aby Sáru nevyplašil.

Každou z bývalých manželek zahrne vodopádem výmluv, ale slíbí, že si děti vyzvedne, hned jak to bude možné.

Pokud si Ivan myslel, že bude snadné manželky přechytračit, tak se spletl. Ženy jsou v kontaktu a během pár dní mají jasno. Ivan lže a musí odhalit, co za jeho chováním je. Každá si tím prošla a je jim jasné, že za tím bude žena.

Bývalé manželky a Ivan
bývalé manželky a Ivan | Zdroj: FTV Prima

Trošku zákeřně se bývalky vydají i s dětmi po stopách Ivana a děti mu v kempu nechají. Jen ať se pěkně stará, jsou i jeho!

Sára je sice hodně zaskočená, ale nakonec zjistí, že přítomnost dětí může být ku prospěchu věci a k vzájemnému poznávání přispět. Velká rodinka tak stráví nezapomenutelné prázdniny.

Tomáš Klus má na natáčení rodinnou posilu

Klus s dcerou
Klus s dcerou | Zdroj: FTV Prima

S dcerou Josefínou jsme si tu udělali krásné prázdniny a bydlíme tu v karavanu. Máme skvělý otcovsko-dcerovský mód. Zamiloval jsem si to tady. Myslím, že se podařilo dát dohromady skvělou partu lidí. Po natáčení se tu griluje, večeříme, jsou tu milé sedánky. Takový život v kempu,

popisuje svůj život na natáčení Tomáš Klus.

Josefína si pochvaluje, že je herectví zábava a občas může chodit i pozdě spát, protože se točí dlouho do noci. Nadšená je i Pavla Gajdošíková, které se práce s dětmi hodně líbí, protože jsou přirozené a upřímné.

Osmidílný rodinný seriál zatím nemá termín vysílání, ale už teď víme, že se v seriálu objeví i Adrian Jastraban, Jan Teplý nebo Jiří Böhm.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text