Trocha romantiky od pařmena Zaca Efrona ve filmu Talisman z nabídky Netflixu

Trocha romantiky od pařmena Zaca Efrona ve filmu Talisman z nabídky Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hollywoodský radar zachytil Zaca Efrona v roce 2006, když natočil Muzikál na střední. Film byl v Americe velice populární u mladé generace a byl to ve své době nejprodávanější film na DVD. Další muzikál Hairspray už jeho rozběhlou kariéru potvrdil.

Kromě filmů je Zac často obsazován do dabování animáků a má miliony fanoušků na svém YouTube kanálu, kde baví diváky adrenalinovým dobrodružstvím. Jeho instagramový účet má 51 milionů sledujících. S bratrem má produkční společnost, která pracuje pod hlavičkou Warner Bros.

Zac má za sebou poměrně bouřlivou minulost a dlouho se potýkal s drogami. V posledních letech ale závislost na návykových látkách vyměnil za jinou, a to na adrenalinu. Jeho koníček je poměrně nebezpečný.

Během tvorby videí si například zlomil čelist a také v roce 2019 pravděpodobně prodělal tyfus.

Nakazil se při natáčení v Papui Nové Guinei a moc nechybělo, aby toto dobrodružství bylo jeho posledním.

O filmu Talisman

Ale na míle daleko takovému dobrodružství je romantický film Talisman (The Lucky One) z roku 2012, který natočil Scott Hicks podle knižní předlohy.

Zac je zde válečným veteránem, který je přesvědčený o tom, že své vojenské mise v Iráku přežil jen kvůli nalezené fotografii neznámé dívky. Po návratu z poslední mise se rozhodl svého „strážného anděla“ vyhledat v reálném životě.

Zjistí, kdo je žena z fotky, a nechá se zaměstnat ve firmě její rodiny, aby sehrál náhodné seznámení. A jak se mu podaří svého „anděla“ přesvědčit, že jejich společný život jim předurčil osud, se můžete podívat sami.

Zajímavosti

Hlavní role byla původně psaná pro Ryana Goslinga, ten měl ale už jiné závazky. Film vydělal téměř 100 milionů dolarů na tržbách v kinech a dalších 30 milionů dolarů vynesl prodej DVD a Blu-ray.

Zdroj: