Ulice: Bára dlouho na ocet nezůstane. O její srdce by se mohl ucházet Bruno nebo Jirka Hložánek

Ulice: Bára dlouho na ocet nezůstane. O její srdce by se mohl ucházet Bruno nebo Jirka Hložánek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára je zklamaná, podvedená a smutná. Ale nebude smutná navždy, a i když to nyní tak nevypadá, jistě ji ještě čeká minimálně jedna velká láska. A to už třeba opravdu bude napořád. Kdo by mohl nahradit Frantu v Bářině srdci?

Bára prožívá smutné období, a to hlavně kvůli Františkovi a Skyler. Myslela si, že je vztah s Františkem navždy, ale šeredně se spletla. Dokud se nevrátila Skyler, měli se skvěle, začali spolu žít, plánovat budoucnost. Jenže s příjezdem Chrisovy mámy se jí celý život začal bortit jako domeček z karet, aniž by si to uvědomila. Skyler si šla tvrdě za svým a Františka tak dlouho uháněla, až ho dostala tam, kam chtěla. Báru s ní podvedl a od té doby měla Skyler za to, že budou s Františkem spolu.

Dělala mu naschvály, provokovala a k Báře se chovala otřesně. Teď má, co chtěla. Frantu se vším všudy, protože mu Bára přišla na nevěru a rozešla se s ním. Bára je tak rázem k mání, i když na nový vztah jistě nemá pomyšlení. Čas však vyléčí všechny rány, a tak by se Bára mohla začít zanedlouho poohlížet po novém příteli. Koho byste Báře přáli?

František a Skyler znovu spolu
František a Skyler znovu spolu, Zdroj: TV Nova 

Mohla by se vrátit k Františkovi? 

Bára je skvělá, chytrá a hodná slečna, takže by si jistě zasloužila nějakého hodného muže, který si jí bude vážit. Jenže jak to tak bývá, v srdci vám nejdéle zůstává ten, kdo vám nejvíc ublížil. Bára se zajímá, jak to teď František se Skyler mají, jestli jsou spolu, nebo nejsou.

Zkouší vyzvídat od Bruna, jestli se mu Franta svěřil. Bruno ví spoustu informací, František si z něj udělal vrbu, protože ze sebe potřeboval dostat všechno to trápení a nejistotu, které se v něm odehrávaly. Nepřísluší mu však, aby o tom vyprávěl dál. Natož aby to vyprávěl Báře a ještě jí tím víc ubližoval. Pro Báru je to i tak stále čerstvé a bolavé. Kdyby František přišel a odprosil ji, Bára by si možná ještě dala říct, i když tvrdí pravý opak. Bylo by to však dobré rozhodnutí?

Slušelo by jí to s Brunem?

Bruno je sice momentálně Františkův důvěrník, ale Báru zná dlouhá léta, takže ví, jaká je. Ví, že je milá, hodná, že se na ni dá spolehnout a také je to pohledná dívka. A teď je sama a blízko něj. A to je koneckonců i Bruno, je také dlouho sám, proto by se nabízelo, že by to tihle dva mohli spolu zkusit. Nic a nikdo by jim v tom nebránil. Nebo byste si k Báře představovali někoho dospělejšího? Bruno přece jen vystupuje ještě jako mladý kluk, který se nechce vázat. Po zkušenosti s Janou má možná také ještě zlomené srdce. 

Jiří Hložánek
Zdroj: TV Nova | Jiří Hložánek

Ve hře je Jiří Hložánek

Jako další potenciální partner by se nabízel nový starosta Jiří Hložánek. Co myslíte, hodili by se k sobě? Společnost Jirky dělá dobře hlavně Vendule, ale ta je vdaná a má rodinu, takže musí z kola ven. Jirka k ní často chodí bistra a Bára nyní bydlí u rodičů, takže není vyloučeno, že by se tihle dva mohli potkat a padnout si do oka. Jirka sice rád navštěvuje také Magdu, ale ta by se ráda vdala za Prokopa, a přece jen by k sobě s Magdou příliš nepasovali. S Bárou by jim to však mohlo jít, přece Bára nezůstane dlouho na ocet. A František snad brzy nezapláče, že se dal znovu dohromady se Skyler. 

Zdroj článku:
  • Autorský text