Pondělní Ulice: Kristýna přeruší Juliin seminář demonstrací a Pavel se bude radovat z dítěte, na rozdíl od Venduly

Pondělní Ulice: Kristýna přeruší Juliin seminář demonstrací a Pavel se bude radovat z dítěte, na rozdíl od Venduly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Očekávaný den D je tady a Kristýna musí sebrat veškerou odvahu, aby se přiměla vstoupit do jámy lvové. Naštěstí bude mít na Juliině workshopu spojence. Jestli se podaří přesvědčit klientky k tomu, aby se zamyslely, to už je jiná věc. Pavel by si přál dalšího prcka, ale Vendula to vidí jinak.

Kristýna v boji není sama. Jarka ji podpoří přímo před Julií

V pondělí se koná Juliin workshop, který se Kristýna chystá narušit se svou malou demonstrací. Nervozita stoupá a s ní i vzrušení a obavy. Blanka si o dceru dělá starost a ocenila by, kdyby ji doprovodila babička. Marie vnučce nabídne, že si sedne do nějaké blízké kavárny, aby byla v dosahu, kdyby se cokoli přihodilo. Kristýna ale o dozor nestojí. Nemůže tam přijít s babičkou za zadkem, to by ničemu nepomohlo. Potřebuje Julii i jejím klientkám ukázat, že je sebejistá a věří si. Když se ovšem Jarka nabídne, že na workshop dorazí také jako jedna z klientek, Kristýně se viditelně uleví. Asi přece jen bude lepší mít uvnitř nějakého spojence.

Rozhodit Julii není snadné. Povede se to Jarce?
Rozhodit Julii není snadné. Povede se to Jarce? | Zdroj: TV Nova

Mezitím se Julie bude na workshop připravovat v krámku a pokusí se na něj nalákat i Šárku. Ta naštěstí odmítne s tím, že je pro podobné duchovní záležitosti až příliš praktická. Papežové neunikne, že stojánek s letáčky propagujícími její knihu zmizel z pultu. Nemusí zapojovat úžasné psychické schopnosti, aby si odvodila, že je všechny ukradla Marie nebo její manželka. Nikdo jiný v kritické chvíli v krámku nebyl. Ale velkorysá Julie se na ně nezlobí, kdepak! Ta se dokáže nad takové věci povznést.

Když pak Kristýna naruší její workshop s cedulemi hlásajícími něco o ezo byznysu vysávajícím peněženky, zachová naprostý klid a vlídnou tvář. Dívčin pokus o demonstraci před klientkami vyloží jako volání o pomoc. Řekne o Kristýně, že není v pořádku a potřebuje podpořit, obejmout, ukázat správnou cestu. Jedna z klientek však Kristýně pomáhat netouží, naopak by ji ráda z workshopu okamžitě vyhodila.

Bude to Jarka, kdo se za dívku postaví a zachrání ji před přímou konfrontací. Navíc se pokusí rozumně promluvit do duší všech přítomných dam, aby jim otevřela oči. Snad její slova nahlodají alespoň někoho.

Slepičí prdelka Pavel má radost, ale Vendula dítě nechce

Od chvíle, kdy se Pavel dozvěděl, že by jeho žena mohla být těhotná, září jako měsíček a usmívá se na všechny kolem. Ona ho zapřísahá, aby o tom nikomu neříkal, protože nic není jisté, ale Pavlík se neudrží a prozradí to alespoň Máriovi. Ten se pak prořekne, takže se Vendula pochopitelně naštve. Když navíc do bistra vejde Martina a všimne si, jak se Pavel culí, přestože jeho manželce je údajně špatně, rychle si odvodí, že Vendula asi bude v jiném stavu. Kolik lidí se o tom ještě dozví, když to vlastně ani nemusí být pravda? Upřímně, Vendula doufá, že to pravda nebude. Není připravená na další dítě. Sotva se vzpamatovala z prvního těhotenství a radostně nastoupila zpátky do práce, má tím vším procházet znovu?

Vendula teď po dítěti rozhodně netouží.
Vendula teď po dítěti rozhodně netouží. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text