V pondělní Ulici zklame Evu vlastní neschopnost a Franta pomůže bezradné Lucii

V pondělní Ulici zklame Evu vlastní neschopnost a Franta pomůže bezradné Lucii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva chce dát sociálním sítím ještě šanci. Ráda by jejich prostřednictvím získala více zákazníků, proto zkusí natočit promo video k doplňkům stravy. Ani navoněný kostýmek z ní ale profesionálku neudělá. S natáčením videa se bude potýkat i Lucie, které František ochotně pomůže.

Natočit video k pilulkám je těžší, než se zdá

Ve snaze oživit skomírající prodeje se Eva (Vanda Hybnerová) odhodlá k něčemu nepředstavitelnému – chce natočit promo video, v němž bude propagovat své pilulky a lákat potenciální zákazníky. Oblékne si kostýmek rozených prodejkyň, aby vypadala jaksepatří profesionálně, a naaranžuje telefon ve snaze udělat co nejlepší dojem. Ať se však snaží sebevíc, z jejích amatérských pokusů nic koukatelného nevzejde. Jednou jí spadne telefon, podruhé se zakoktá a ze stresu si poplete slova, načež začne imaginárním divákům vyprávět, jak náročný má život, aby pro ni měli větší pochopení a shovívavost.

Lucie je vděčná za brigádu, kterou jí Eva nabídla.
Lucie je vděčná za brigádu, kterou jí Eva nabídla. | Zdroj: TV Nova

S výsledkem pochopitelně nebude vůbec spokojená, přesto odmítne Františkovu (Matyáš Valenta) nabídku pomoci. On by jí přitom dokázal účinně poradit, protože koneckonců studuje právě tenhle obor a ve filmování se už docela vyzná. Ví, jak to udělat, aby video bylo kvalitní, jak nasvětlit scénu, jak zařídit dobré ozvučení atd. Také doporučí Evě, aby byla hlavně přirozená, tedy méně byznysmenka a více Eva Knoblochová.

Podle samotné Evy ale zřejmě není nutné dělat kolem toho takový povyk, vystačí si se svým telefonem a František jí to pak může třeba jen sestříhat. Lucie (Barbora Hankeová) z krámku naproti tomu jeho dovedností pohotově využije. Sama totiž musí pro Evinu firmu natočit propagační video na pilulky. Aby to nakonec nedopadlo tak, že bude v prodeji úspěšnější než ona…

Eva je protivná a Miloš se obává stěhování

Neschopnost natočit kvalitní materiál je přitom pouze jedním z mnoha problémů paní Knoblochové. V pondělí zkazí v podstatě všechno, na co sáhne. V autoškole je prý také za exota. Možná si na sebe naložila příliš těžké břemeno, možná už je zkrátka příliš stará na to, aby takové výzvy zvládla. Miloš (Jiří Štrébl) se ji samozřejmě pokusí povzbudit a podpořit, ale pak ho stejně jako Evu trochu rozhodí Františkovo oznámení, že Lucie si do jejich sklepa uloží krabice s doplňky stravy. Domů už se jí nevejdou, na základě čehož Eva usoudí, že se jí v prodejích opravdu daří a že z toho bude mít tučnou provizi. Alespoň nějaká dobrá zpráva!

Na druhou stranu to také může znamenat, že se Lucie a Franta rychle sbližují a že si ji co nevidět bude chtít nastěhovat i do bytu – se vším všudy. Byl by mladík ochotný kvůli tomu vykopnout Knoblochovy na mráz? Miloš je přesvědčený, že by nic takového neudělal – ani kvůli krásným očím Lucie. Ale Eviny pochybnosti ho trochu nahlodají…

Zdroj článku:
  • Autorský text