Panika v úterní Ulici: Knoblochovým se ztratí klíče od auta, samotné auto i syn Milošek

Panika v úterní Ulici: Knoblochovým se ztratí klíče od auta, samotné auto i syn Milošek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Knoblochovými se člověk nikdy nenudí a v úterý u nich bude obzvlášť živo. Když Miloš zašantročí auto a přizná, že synka učil řídit, nezbude než zavolat na policii. Tam se Eva dozví informaci, která jí přinese úlevu, ale také touhu manžela zaškrtit. Mezitím se Milena snaží nalákat Radka do opery.

Kaštan se hrne do opery

Milena by se ráda usmířila s Radkem, pokud možno na úrovni a jako panička z lepší společnosti. Poprosí proto Gábinu, aby jí od zákaznice sehnala lístky do opery. Radek ji s takovým nápadem odkáže do patřičných míst, ale naneštěstí bude jejich rozhovoru přítomen Kaštan, který se chytí příležitosti. Pokud Radek nechce jít, využil by volného lístku on. Nehodí se přece, aby taková dáma, jako je paní Pumrová, šla do opery bez doprovodu. Navíc si rád rozšíří obzory. Vůbec mu není hloupé tohle navrhovat před Mastným, v němž převezme kontrolu žárlivost a majetnickost. Než aby riskoval, že mu Kaštan bude běhat za ženou, raději jí to garde bude dělat sám.

Kaštan je velkým obdivovatelem Mileny.
Kaštan je velkým obdivovatelem Mileny. | Zdroj: TV Nova

Eva u Peška neuspěje, ale získá přes něj zákazníky

Eva si dala za cíl přemluvit Peška k nákupu doplňků stravy. Není to skromná výzva, ale musí se jí nechat, že k ní přistupuje s nápaditostí. Nejdřív zatvrzelému rybáři nabídne testovací ochutnávací sadu, a pokud s ní nebude spokojený, může ji jednoduše vrátit. Pešek přesto o prášky nestojí a pokusí se vymluvit na nedostatek času. Eva využije jeho zájmu o rybaření a řekne mu, že některé pilulky obsahují atraktory, jimiž lze ryby přilákat, takže jestli ty doplňky nebudou vyhovovat jemu, může na ně alespoň lákat úlovky. Ohromený Pešek namítne, že si už léta vyrábí vlastní osvědčenou návnadu a nehodlá na tom nic měnit. Eva tak z jeho domu odejde s nepořízenou a s pocitem porážky.

Pešek si o Eviných prášcích myslí své.
Pešek si o Eviných prášcích myslí své. | Zdroj: TV Nova

Krátce poté se však Miloš objeví v hospodě, kde zrovna Pešek s Amálkou budou slavit její narozeniny. Vlasta se zmíní o tom, že byl v obchodě s rybářskými potřebami a pověděl kamarádům o těch atraktorech v prášcích. Všichni prý byli nadšení z představy, že si budou moct koupit „zdravou výživu“, aby naoko potěšili své manželky, ale ve skutečnosti zkusí pilule použít jako návnadu pro ryby. Pešek tedy paradoxně sežene Evě nové zákazníky a poprosí Miloše o kontakt na ni, aby jí mohl zavolat osobně. Uvědomuje si, že se k ní prve nechoval moc hezky, a před Milošem uzná, že je vážně dobrá do kšeftu. Vždyť málem ukecala i jeho, a to je co říct! Ta se v byznysu neztratí a jistě bude úspěšně prodávat také v lednu, kdy se nikomu jinému obvykle nedaří.

O Miloše se pokusí infarkt, když mu zmizí auto

Den ale ještě nekončí a pro Knoblochovy se navzdory tomuto úspěchu nevyvine zrovna radostně. Večer totiž Miloš zjistí, že mu zmizely nejen klíče od půjčeného auta, ale i auto samotné. Malému Miloškovi, který by měl být právě u kamaráda, se navíc nelze dovolat. Je možné, že s vozem odjel on? Eva s hrůznou představou, že by to synáček mohl někam napasovat, zavolá na policii, jen aby se dozvěděla, že za zmizení auta může ve skutečnosti Milošova nepozornost. Ztracené klíče se nakonec také najdou na zajímavém místě.

Zdroj článku:
  • Autorský text