Soňa z Ulice má podobnou vyřídilku jako Al z Kroku za krokem, kterou dabovala 14letá Lucie Vondráčková

Soňa z Ulice má podobnou vyřídilku jako Al z Kroku za krokem, kterou dabovala 14letá Lucie Vondráčková
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Soňa Čechová aktuálně platí za nejméně oblíbenou postavu v Ulici, Al Lambertová s podobně proříznutou pusou nadále patří k populárním hrdinům seriálu Krok za krokem. Podíl na tom jistě má i skvělý dabing tehdy čtrnáctileté Lucie Vondráčkové.

Soňa je extrakt pedantství a nekompromisnosti

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková proti sobě v posledních týdnech poštvala spoustu fanoušků seriálu Ulice, kde hraje nesnesitelnou zástupkyni paní ředitelky, Soňu Čechovou. Postava, která se zpočátku zdála cílevědomá, sympaticky rázná a kreativní, vzbuzuje čím dál více odporu kvůli své konfliktní a intrikující povaze, necitlivému přístupu ke studentům a naprosté absenci jakékoli empatie.

Otík Soňu nemá rád, ale Eddie a Prokop s ní vycházejí. Zatím.
Otík Soňu nemá rád, ale Eddie a Prokop s ní vycházejí. Zatím. | Zdroj: TV Nova

„Soňa je extrakt pedantství a nekompromisnosti. A nebere si servítky s nikým. Takže narazí všude. Hlavně u mírumilovné Magdy. Soňa bojuje za to, aby se děti víc hýbaly a uměly aspoň kotoul, ale v dnešní korektní době bude mít se svou vyřídilkou a urputností veliké potíže. A čím víc jich bude, tím větší konflikty to vyvolá,“ dodává k rozporuplné postavě její představitelka.

Nerozhodný Prokop by si Soňu zasloužil

Nedávno se na sociálních sítích začaly množit úvahy o tom, zda se Soňa dá dohromady s Prokopem (Ondřej Studénka), přestože má manžela. Právě Prokop totiž funguje jako její důvěrník, kterému ochotně požaluje každou křivdu, jíž se na ní svět dopustí. Všechno mu donáší ještě zatepla, neustále si mu stěžuje na Magdu (Veronika Čermák Macková) a její přístup ke studentům. Zkrátka se snaží udělat si z Prokopa spojence a zpočátku jí to možná skutečně vycházelo. Jak to ale bude dál? Uvěří Prokop jejím nesmyslům a přikloní se na její stranu, nebo podpoří Magdu?

„Manžel jí má asi už plné zuby a já taky, Prokop by si ji zasloužil za to, jak se zachoval k Magdě,“ uvedla divačka u příspěvku na Instagramu. Zatímco mnozí diváci se představy, že by Prokop začal chodit se Soňou, upřímně děsí, jiní by docela uvítali, kdyby se ti dva chytili za ruce a nadobro zmizeli ze seriálu. Jenomže o čem by to pak vlastně bylo?

Nejen herečka a zpěvačka, ale i talentovaná dabérka

Soňa je člověk, který si nehlídá pusu a naplno říká, co si o ostatních myslí. To ji pochopitelně dostává do spousty zbytečných problémů. Podobný přístup k životu a lidem ve svém okolí měla také jedna z hrdinek oblíbeného komediálního seriálu Krok za krokem, prostořeká puberťačka Al Lambertová, kterou ve svých čtrnácti letech dabovala právě Lucie Vondráčková.

„Krok za krokem byl můj první dabing, takže jsem rovnou vlítla mezi nejlepší dabéry a od nich se učila. To jsem byla asi v prvním ročníku na konzervatoři, bylo mi čtrnáct, začala jsem docela pozdě,“ prozradila v pořadu TV Nova a dodala, že když teď chodí do dabingu, už tam dabují šesti nebo sedmileté děti a jsou to profíci. Všichni začínají velmi brzy. Ona sama si vždycky přála dělat dabing, ze studentů v jejím ročníku se mu prý nadále věnují asi tři nebo čtyři.

Zdroje článku: