Vanda Hybnerová z Ulice vystoupila v Show Jana Krause, kde vyprávěla o životě na farmě a smrti svého koně

Vanda Hybnerová z Ulice vystoupila v Show Jana Krause, kde vyprávěla o životě na farmě a smrti svého koně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda Hybnerová, kterou známe jako energickou a ostrou Evu Knoblochovou z Ulice, nedávno zavítala do oblíbené Show Jana Krause. Tam se nad fotografiemi ze své farmy svěřila s pocity ze smrti koně, ale i z osvobozující a naplňující jízdy na traktoru. Rozpovídala se též o herecké a režisérské práci.

Má za sebou první koňskou smrt

Herečka a režisérka Vanda Hybnerová stíhá vedle své profese také farmaření na Vysočině, kde chová koně, pár slepiček a kohouta. Společnost jí tam dělají i kocouři a psí smečka, a jak řekla v dřívějším rozhovoru, je to realita, která ji drží nohama na zemi. Zvířata stárnou společně s ní, a tak jí nemají za zlé, že už se s nimi neprohání po lese tak často, jak by si všichni přáli. V Show Jana Krause nedávno prozradila, že s jedním koníkem už se musela rozloučit. Dožil se třiceti let, což je úctyhodný věk.

„Když se chcete rozloučit s koněm, tak si k tomu musíte objednat jeřáb, který ho ukládá za nohy do hrobu, který musí vykopat bagr,“ popsala první koňskou smrt, již zažila. Pochopitelně jí to dalo zabrat. „Je to takový míň pietní. No, ale už to mám jednou za sebou… a mám tam ještě dvanáctileté koně, takže o ty se budu ještě dlouho starat.“

Je velmi pracovitá, ale kvůli vnukům chce zvolnit

Zemědělství se na farmě tak úplně nevěnuje, navzdory tomu si letos pořídila traktor, který prý není úplně malý, ale leze se na něj po schůdkách a je svým způsobem holčičí. Vydrží na něm sedět nepřetržitě sedm hodin a pocit z dobře vykonané práce u ní překoná i radost z divadelní premiéry. „Co jsou proti tomu nějaké premiéry v divadlech! Když jedu na traktoru a za mnou zůstává čisto, ten mulčovač rovná krtince, koňský h***a mizí, klacky mizí. To je nádhera!“

V Show Jana Krause bylo i veselo.
V Show Jana Krause bylo i veselo. | Zdroj: FTV Prima

Jak už bylo řečeno, kromě hraní se Vanda Hybnerová zabývá také režií. V oblíbené show připomněla premiéru lehce autobiografické hry Slávy dcera, která proběhla v divadle La Fabrika a vznikla ve spolupráci s Natálií Kocábovou. Ta na její námět napsala filmový, potažmo divadelní scénář. „Je to trošku o tátovi, protože jsem se ještě potřebovala trochu srovnat s těmi rodinnými vazbami. No a teď už zase něco plánuju,“ dodala herečka, jež má neustálou potřebu něco vymýšlet. Je činorodá a pracovitá, ale v poslední době se snaží zvolnit.

Učím se už trošku někdy říkat ne, protože mám teď vnuky, tak na ně chci mít čas. To je úplně něco jiného než mít vlastní děti.

Už 10 let hraje v Ulici

Vanda Hybnerová si zahrála v řadě seriálů a filmů, nejnověji v nepříliš příznivě přijaté komedii Můžem i s mužem (2023), jednorázově v krimi seriálu Oktopus (2023) a také v pětidílné minisérii Volha (2023). Aktuálně hraje v seriálech ZOO a Ulice. Právě z Ulice je divákům pravděpodobně nejlépe známá, koneckonců je její součástí celých deset let. V roce 2013 vtrhla do nekonečného seriálu jako rázná a rozvedená Eva, máma Emy a Mirka. O dceru svedla boj s jejími pěstouny Liškovými, s nimiž se ale kvůli Emě naučila vycházet. Anička se dokonce stala její nejlepší kamarádkou. V roce 2014 se Eva provdala za Miloše Knoblocha a přivedla na svět Miloška. Momentálně rozjíždí byznys s potravinovými doplňky. Podaří se jí vydělat peníze na vysněnou dovolenou v Karibiku?

Zdroje článku: