Pravá láska, nebo habaďůra v Ulici: Tomáškovy skutečné plány s Kristýnou překvapí

Pravá láska, nebo habaďůra v Ulici: Tomáškovy skutečné plány s Kristýnou překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná je to konečně ta spřízněná duše, na kterou Kristýna dlouho čekala. Možná je to ale jenom podvodník, který dívku využívá, aby díky ní získal slibná témata pro své články. Skeptická Blanka se přiklání ke druhé možnosti, diváci mohou jen doufat v tu první.

Blanka má pochybnosti a s ní i někteří diváci

Kristýna Voláková (Sára Korbelová) se v těchto dnech vznáší na růžových obláčcích zamilovanosti. V důsledku toho nedokáže být v některých věcech objektivní, alespoň podle mámy. Blanka (Linda Rybová) je samozřejmě ráda, že si dcera konečně našla nového přítele a navzdory předchozím zkušenostem znovu otevřela srdce lásce. Právě proto se ale o její křehkou duši bojí. Co když se Kristýna zase ošklivě spálí? Ve vztahu s ambiciózním novinářem, který se při práci nebojí využít docela drsných praktik, je to dost dobře možné.

V nejnovějších dílech Ulice se Dalibor Tomášek (Petr Uhlík) bude chtít zaměřit na skupinu anonymních alkoholiků, do níž dochází také Evžen (Martin Finger). Jeho cílem bude napsat článek, jenž by rozšířil povědomí o skupině mezi širší veřejnost. Je to vlastně bohulibý záměr, který schvaluje i samotný Evžen, pokud se tedy podaří uchopit téma správným způsobem a s ohledem na anonymitu účastníků.

Kristýna je z Tomáška i jeho přístupu nadšená, ale je otázkou, zda jenom nemá nasazené růžové brýle. Blance se totiž ani trochu nelíbí, že dcera se svým novým přítelem rozebírá tak citlivé rodinné záležitosti, jako je závislost na alkoholu a terapie. Anonymní alkoholici jsou přístupní všem bez rozdílů, ale je opravdu správné, aby novinář čerpal informace od dívky, se kterou chodí v podstatě jen pár dní?

Tomášek pomohl Kristýně v boji s Papežovou.
Tomášek pomohl Kristýně v boji s Papežovou. | Zdroj: TV Nova

Těžko říct, co můžeme od novináře čekat

Ani samotní diváci si nejsou zcela jisti Tomáškovými pohnutkami.
„Začíná mi být sympatický, doufám, že z něj neudělají zase kreaturu,“ píše divačka. V minulosti redaktor nejednou dokázal, že je schopen jít přes mrtvoly a solidně lidem zavařit, aby dosáhl svého. Vzpomeňme na nepříjemnou kauzu kolem Šimonovy (Jakub Krause) šikany a Jirkova (Jan Holík) souvisejícího pochybení. Můžeme věřit, že se Dalibor od té doby změnil a že ho následný boj s ezošmejdkou Julií Papežovou (Jitka Schneiderová) postrčil správným směrem. Co když se ale ukáže, že Kristýnu doopravdy využívá jako cenný zdroj inspirace a podnětných témat? Nebo jsou jeho city k ní upřímné?

„Je dobře, že už si někoho našla. Doufám, že se zase nevyvinou žádné hnusné scénáře.“
„Nevím, ale jemu teda nevěřím, bude chtít možná využít problémy s alkoholem v její rodině. Investigativní novinář si půjde za svým. Budu ráda, když se budu mýlit, konečně by to byl pár bez konfliktů.“

I takové názory se objevují na sociálních sítích a nutno dodat, že by bylo vážně hezké mít v seriálu zase jednou spokojený, vyrovnaný a nekonfliktní vztah. Takových v Ulici není mnoho, ale znáte to – nemusí pršet, jen když kape.

Zdroje článku: