Ze Snídaně do Ulice, navrch muzikál – Ondřej Havel všechno stíhá, a dokonce chystá veselku

Ze Snídaně do Ulice, navrch muzikál – Ondřej Havel všechno stíhá, a dokonce chystá veselku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec a moderátor Ondřej Havel je známý coby atraktivní starosta Jirka Hložánek z Ulice. V brzké době ho však čekají hned dvě další důležité role, jedna čistě herecká v muzikálu Troja a druhá osobnější, doslova životní – úloha ženicha na vlastní svatbě. Tu plánuje ve skromných momentech volna.

Veselka bude co nevidět

Ondřej Havel, sympatický moderátor Snídaně s Novou, se aktuálně v Divadle Broadway připravuje na dobový muzikál, v němž by měl ztvárnit trojského prince Parida. „Pan režisér říkal, že budeme často do půli těla, tak si myslím, že ten výběr nebyl úplně vhodný,“ prohlásil s úsměvem v rozhovoru pro Vlasta.cz a dodal, že může cvičit, jak chce, ale svaly se prostě nikdy neobjeví.

To mu v lásce naštěstí nijak nebrání. Během dovolené v Austrálii požádal o ruku svou dlouholetou přítelkyni, moderátorku Báru Dvorskou. Před časem o tom informoval na instagramovém profilu. „Předposlední den jsme se rozhodli, že už nechceme být jen spolubydlící s výhodama. A tak řekla: ‚ANO!‘“ připsal tehdy ke společné fotce s partnerkou, která ukázala zásnubní prstýnek.

Příprava pořádné veselky už je v plném proudu, ačkoli žádná pravá jihočeská jako v oblíbené komedii Slunce, seno a pár facek to prý nebude. „Ty věci jsou v přípravách, je toho víc. Po večerech a ve volných chvílích plánujeme svatbu.“

Pendlování mezi Snídaní a Ulicí

S nadsázkou se dá říct, že Ondřeje Havla vídáme na televizních obrazovkách od rána do večera. Kromě toho, že vstává se slepicemi, aby mohl moderovat Snídani, natáčí také Ulici, která se vysílá každý všední podvečer. 

Jirka Hložánek, starosta a cyklista
Jirka Hložánek, starosta a cyklista | Zdroj: TV Nova

„Naštěstí je to tak nastavené, že mi produkce seriálu vychází velmi vstříc. Vědí, že v ateliéru můžu být zhruba od 9.45, proto mě nenasazují hned na ranní obrazy. Moje role starosty Jirky Hložánka je napsaná zatím tak, že práci ve Snídani a v Ulici jde skloubit,“ popsal Ondřej Havel svůj běžný den pro iGlanc. „Od dopoledne do odpoledne jsem k dispozici Ulici, pak už se musím zas připravit na další ranní hosty Snídaně. Občas se stane, že se připravuji mezi pauzami na natáčení Ulice. Dá se to, i když to zní asi šíleně. Ale nemám to rozhodně tak, že bych neměl volnou ani minutu.“

Ondřej by chtěl hrát záporáka

Mladý Hložánek v Ulici začínal jako potížista a sígr, ale scenáristé ho postupně polepšili a proměnili v šarmantního, progresivního politika. „I když se má obecně za to, že záporné charaktery se hrají líp, nemůžu si stěžovat, role mě baví. Moje dějová linka je zajímavá, mám tam docela slibnou politickou kariéru, tak uvidíme, jak si s tím Jirka poradí. Ale i tak přiznávám, že nějakého ‚hajzlíka‘ bych si klidně ještě střihnul!“

Divačky na sociálních sítích čas od času zmíní, že už by to chtělo přihrát Jirkovi do cesty osudovou lásku. Jeho představitel samozřejmě nesmí nic prozrazovat, ale kdo ví, možná se na Jirku usměje štěstí dřív, než se nadějeme. Třeba budou vyslyšeny modlitby jeho otce Tondy, který by syna rád viděl po boku krásné kuchařky Martiny.

Zdroje článku: