Nejžárlivější postava tohoto týdne v Ulici: O prvenství svádějí lítý boj hned 3 kandidáti

Nejžárlivější postava tohoto týdne v Ulici: O prvenství svádějí lítý boj hned 3 kandidáti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Žárlivost měla tento týden v Ulici hlavní slovo a důrazně se projevila nejen u jedné postavy, a tak bude náročné vybrat toho vůbec největšího žárlivce. Zkuste o něm rozhodnout sami. Buď to může být přehnaně reagující Dominika, nabručený Lumír, anebo jeho vypečená máti Vilma.

Hysterka Dominika se nechala zaslepit žárlivostí

Každá epizoda nekonečného seriálu Ulice je plná rozličných emocí, ale o tomto týdnu se dá říct, že mu dominovala žárlivost. Dost nehezky se projevila hlavně u Dominiky, která pouze na základě nějakých domněnek a nejasností začala manžela Tonyho podezírat z nevěry. Naštvala se přitom tak, že sebrala obě dcery a odjela i s nimi neznámo kam, beze slova na vysvětlenou.

Chudák Tony se po nepříliš úspěšné účasti v televizní soutěži Na lovu vrátil do prázdného bytu a netušil, co si počít. Reakci své ženy označil za přehnanou a nejspíš ji tak vnímají i mnozí diváci. Je koneckonců smutné, že mu Dominika důvěřuje tak málo, aby se prostě sbalila a zmizela. Nebrala mu telefon a vůbec mu nedala šanci se obhájit. Není divu, že i Tony se urazil a že to nakonec musela být jeho žena, kdo se omlouval a sypal si popel na hlavu.

Dominika se Tonymu naštěstí omluví.
Dominika se Tonymu naštěstí omluví. | Zdroj: TV Nova

Lumír se cítí být nedoceněnou hlavou rodiny

Žárlivost se tento týden zahnízdila také u Nyklových, kde si asi bude hovět ještě hodně dlouho. Vhodný prostor k pronájmu nalezla u Lumíra a zejména u Vilmy. Pan Nykl už delší dobu žárlí na Vildu Burdu, jenž se těší velké oblibě nejen u jeho mámy, ale také u celé Lumírovy rodiny a nově u jeho přátel a kolegů na radnici. Každý Vildu opěvuje a Lumíra naopak peskuje za jeho hrubý a nezdvořilý přístup ke starému pánovi.

Lumír sám si uvědomuje, že se k Vildovi nechová hezky, a docela ho ohromí, že mu to sám Vilda vlastně vůbec nevyčítá, naopak. Ujistí Lumíra, že ho má rád navzdory jeho věčnému bručení a nevraživosti, jelikož ví, že Nykl tak jedná ve snaze chránit maminku před možným zklamáním. Ano, Lumírova žárlivost by se snad dala schovat za ušlechtilejší pohnutky. Co ale ta Vilmina?

Vildova sousedka pije Vilmě krev od první chvíle

Paní Nyklová si šarmantního Burdu okamžitě zamilovala. Najednou má zase radost ze života, hihňá se jako školačka a na každou schůzku se krásně oblékne i pečlivě nalíčí. Zkrátka se upřímně snaží vzbudit ve Vildovi stejný zájem, a třebaže on ji považuje za spřízněnou duši, nešetrně se před ní zmíní o své mladší a velmi sympatické sousedce. Vychválí ji před Vilmou více než jednou a v Nyklové to samozřejmě vzbudí žárlivost, podezření a nejrůznější spekulace. Měla by však těmto pocitům dávat volný průchod a dělat hysterické scény muži, jehož vlastně ani tak dlouho nezná? Asi ne, ale spolehněte se, že to stejně udělá.

Kdo z těchto tří má nárok na označení „žárlivec týdne“, můžete posoudit dle vlastního uvážení. Byl by to ale zřejmě velmi těsný souboj. V jistém smyslu by cenu za první místo měla obdržet Vilma, jelikož právě její žárlivost dostane v nejnovějších epizodách ještě více prostoru k pořádnému výbuchu

Jakákoli zmínka o sousedce Vilmu rozčílí.
Jakákoli zmínka o sousedce Vilmu rozčílí. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text