Linda Rybová z Ulice se v novém seriálu promění ve svůdnou chatařku. Těší se, až si v létě od práce odpočine

Linda Rybová z Ulice se v novém seriálu promění ve svůdnou chatařku. Těší se, až si v létě od práce odpočine
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pracovní tempo bylo tento rok pro Lindu Rybovou téměř vražedné. Stihla toho opravdu hodně, ale už se nemohla dočkat, až si s rodinou a přáteli bude v Chorvatsku vychutnávat pár dní bez jakéhokoliv natáčení. Diváci ji v budoucnu uvidí např. v komediálním seriálu Chataři ze Švihova.

Veselá chatařka, která každého svádí

Oblíbená herečka Linda Rybová, z poslední doby známá např. z detektivního seriálu Zákony vlka nebo z nekonečné Ulice, se objeví v právě připravovaném komediálním seriálu TV Prima Chataři ze Švihova, při jehož natáčení se nechala vyzpovídat reportérkou eXtra.cz. Zahraje si Veroniku Bulvovou, manželku Roberta Bulvy, kterého ztvární Richard Genzer.

On je takový můj žárlivý manžel, bývalý fotbalista, a já jsem jeho žena kadeřnice, která ale nikoho nestříhá, ale zároveň se všemi těmi osadníky… jak bych to řekla slušně? Vlastně je pořád svádí.

Zatímco v Ulici hraje Linda Rybová typickou ženu z města, která momentálně neví, co si počít s partnerovou touhou přestěhovat se na venkovský statek, v reálném životě se nepovažuje tak úplně za městský typ, ale ani přímo za vášnivou chatařku. Žije ve městě a Prahu má moc ráda, ale současně si s oblibou vychutnává klid, který jí přináší chalupa na samotě. To je ovšem něco jiného než družící se druh chataření z nově chystaného seriálu, mimochodem režírovaného Michalem Suchánkem. Populární herec, režisér a zároveň autor scénáře obsadil do osmidílného projektu své kamarády, potomky, kolegy, ba i producenta.

„K Lindě Rybové jsem chtěl Richarda Genzera. Ty dva jsem v tom viděl od začátku. Dal jsem je k sobě i z psychologických důvodů, abych na Geňu nebyl moc ostrý. Věděl jsem, že Linda bude svojí povahou tlumit moje výstupy, byla takový nárazník. Ona ví, že umím být na herce hodně naléhavý, a tou svojí mírumilovnou a vstřícnou povahou funguje na place jako psycholog,“ zdůvodnil Michal Suchánek svůj výběr.

Linda Rybová si spolupráci s ním rovněž pochvaluje. „S Michalem se známe už z Ohnivýho kuřete… Vídali jsme se hodně často, hráli jsme manželský pár, takže se, myslím, docela dobře známe jak osobně, tak herecky. Pro mě je to hrozně příjemná spolupráce, mám pocit, že si nějak rozumíme.“

Linda Rybová se jako Blanka pouští do křížku s Julií
Linda Rybová se jako Blanka pouští do křížku s Julií. | Zdroj: TV Nova

Herečka už dlouho vyhlížela letní prázdniny

Vzhledem k právě probíhajícímu natáčení se nabízí otázka, zda Lindě Rybové zbude v létě čas na příjemnou dovolenou. Zrovna také dotočila jeden film na Slovensku, zbývaly jí ještě asi tři natáčecí dny a cca pět divadelních představení, než si mohla dopřát zasloužený odpočinek. Pak se chystala odjet na chvíli do Chorvatska, načež si hodlá užít pohodu na již zmíněné chalupě. Červenec má zatím úplně volný a v srpnu už zase bude trochu točit.

Letošní rok pro ni byl pracovně dost náročný, takže se už nemohla dočkat tradiční dovolené u moře, na niž si s sebou vždycky bere všechny tři děti a partu přátel. Podobné výpravy, sestávající třeba i z třiceti účastníků, prý podnikají řadu let a pokaždé zamíří na osamělé místo, kde stráví asi deset báječných dní.

Zdroje článku: