Krbová a Jastraban zavzpomínali na chvíle v Ulici. Herečka se rozpovídala i o cestování a zvláštní ochutnávce

Krbová a Jastraban zavzpomínali na chvíle v Ulici. Herečka se rozpovídala i o cestování a zvláštní ochutnávce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adrian Jastraban a Ljuba Krbová se sešli ve Snídani, aby zavzpomínali na hezké i náročné chvíle z Ulice. Zřejmě nejtěžší bylo pro Ljubu natáčení scén, kdy ji Bedřich jako Aničku poprvé podvedl. Vedle hraní v seriálu či divadle také ráda cestuje, ačkoli to někdy zahrnuje nepříjemné ochutnávání…

Honosné svatební šaty Anička nedostala

„Já jsem služebně starší než Adrian, protože já jsem v Ulici od třetího natáčecího dne,“ prozrazuje ve Snídani s Novou herečka Ljuba Krbová, která po osmnácti letech v seriálu slyší už i na jméno Anička

„Začalo se v červnu a já jsem začal v září,“ dodává její kolega a mnohaletý seriálový manžel Adrian Jastraban, jenž v Ulici ztvárnil Bedřicha Lišku.

„To jsem ještě nebyla Lišková, to jsem byla… Jé, já vůbec nevím, jak jsem se jmenovala za svobodna,“ rozesmála se Ljuba a vlastně by to mohla být dobrá kvízová otázka i pro diváky. Schválně, vzpomněli byste si ještě, jaké měla Anička příjmení v samých začátcích seriálu? „Ale Adriana jsem si vzala až někdy na konci druhé sezóny. A já jsem se strašně těšila, že na stará kolena dostanu ty nevěstovské šaty. Vždycky ta sezóna Ulice končila nějakou velkou svatbou a holky dostaly ty šaty, no, tak já ne. My jsme byli taková chudší svatba.“

Ljuba Krbová na premiéře minisérie Metoda Markovič: Hojer
Ljuba Krbová na premiéře minisérie Metoda Markovič: Hojer | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ulice ovšem ještě zdaleka nekončí. Kdo ví, co budoucnost Aničce přinese, pravda? Bedřich už to pravděpodobně nebude, jelikož Adrian Jastraban odešel více než před rokem za jiným projektem. Aktuálně ho tak můžeme vídat v dalším oblíbeném seriálu TV Nova – Zlaté labuti.

Kromě Ulice se Anča a Béda vídají i na divadle

Když někdo stráví v Ulici tolik času, musí si z ní logicky odnést spoustu vzpomínek, ne vždy ale úplně příjemných. Našla by se řada věcí, které se hercům nenatáčely snadno. V životě Aničky a Bedřicha proběhlo mnoho dramatických zvratů, hádek i bolestných rozchodů. „Nejtěžší období bylo, když mi začal zahýbat poprvé s mojí nejlepší kamarádkou. Musím říct, že jsem cítila velkou solidaritu od divaček,“ popsala Ljuba Krbová náročnou zkušenost.

Následně zmínila další příležitosti, při kterých se s hereckým kolegou setkává. Hrají spolu např. v divadelní hře Miluji tě, tak se měj, což je komedie, kde všechny postavy ztělesňují právě jen oni dva.

Cestování má své klady i zápory

Práce ale samozřejmě není to jediné, čemu herci věnují čas. Ljuba Krbová například ráda cestuje. V poslední době byla mj. v Japonsku nebo Maroku. Právě kvůli tomu ostatně trochu omezila působení v Ulici. Věří, že člověk by neměl některé věci odkládat donekonečna, ale raději se snažit co nejvíce využít toho, že mu tělo slouží. Její výlety bývají fyzicky velmi náročné.

Ne vždy si přitom z exotických zemí přiváží jen radostné zážitky. V rozhovoru pro eXtra.cz např. prozradila, že při návštěvě kmene Masajů v Africe byla uctěna zajímavou pochoutkou – kouskem páchnoucí, téměř syrové a ještě ochlupené kozy. Při takové návštěvě ale nelze odmítnout nabízený pokrm a urazit hostitele.

Musela jsem použít svůj trik ze školní jídelny, rozžvýkat, schovat do tváře a při nejbližší možné příležitosti nepozorovaně vyplivnout do kapesníku.

Zdroje článku: