Sára Korbelová z Ulice oslavila 22. narozeniny. V duši zůstává dítětem s láskou k Narnii a Harrymu Potterovi

Sára Korbelová z Ulice oslavila 22. narozeniny. V duši zůstává dítětem s láskou k Narnii a Harrymu Potterovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sáře Korbelové je dnes 22 let, a tak bychom jí rádi popřáli vše nejlepší a spoustu krásných hereckých příležitostí. O ty ale, jak se zdá, nemá představitelka Kristýny z Ulice nouzi. V budoucnu se vrhne minimálně na dvě nové pohádky. Pro tento žánr má odjakživa slabost, podobně jako pro fantasy.

Její zatím nejznámější rolí je Kristýna z Ulice

Sympatická herečka Sára Korbelová slaví právě dnes, 17. února 2024, krásných 22 let. Znát ji můžete z celé řady seriálů, jako jsou Krejzovi (2019), Láska v čase korony (2020), Mužketýři (2022) nebo populární Sex O’Clock (2023), rovněž se jednorázově objevila v epizodách některých dalších, např. Oktopus (2023), Chlap (2022), Duch (2022) ad. Patrně nejznámější je díky roli Kristýny Volákové z Ulice, kterou se zapsala do povědomí diváků.

Věrní fanoušci tohoto nekonečného seriálu už vědí, že Kristýna konečně prožívá období klidu a relativní pohody. Zaslouží si to po náročném a psychicky vyčerpávajícím boji s ezošmejdkou Julií Papežovou (Jitka Schneiderová), která jí měla pomoct zvládat panické ataky, ale naopak jí škodila. Teď se Kristýna vrací k vysokoškolskému studiu, což její vystudovaní rodiče chválí, a zároveň se sbližuje s novinářem Daliborem Tomáškem (Petr Uhlík), do kterého je už nyní po uši zamilovaná.

Její vášeň pro fantasy se zachovala do dnešních dnů

Milá a něžná tvář v kombinaci s jemným hlasem a štíhlou postavou předurčují tuto mladou herečku k rolím princezen, což se ostatně potvrdilo. Zazářila v nové štědrovečerní pohádce Klíč svatého Petra (2023) jako princezna Violka, která je chytrá, spravedlivá a dobrosrdečná. Daný žánr si herečka evidentně oblíbila, zahrála si ostatně už v pohádkách Slíbená princezna (2016) nebo Princezna zakletá v čase 2 (2022) a do budoucna se na ni můžeme těšit v novinkách V přestrojení za prince (2025) a Princ zakletý v čase (2027).

Pohádky má Sára Korbelová ve velké oblibě i jako divačka. V dětství ji bavilo dívat se hlavně na ty starší české. Mezi její nejoblíbenější patří Jak se budí princezny a Šíleně smutná princezna. Rolí princezny Violky se jí tak splnil vlastní dětský sen i sen mnoha jiných dívek, bylo to ale zajímavější než úloha alchymistky, kterou už má také na kontě? „To je strašně těžké říct,“ prohlásila s úsměvem v rozhovoru pro Frekvenci 1. „Já si nemůžu vybrat, každá je úplně jiná a obě dvě mě strašně bavilo hrát.“

Jako malá si Sára s oblibou hrála na pirátky nebo také na mořské panny. Její pozornosti tenkrát neunikly ani panenky Monster High. Kdyby si mohla vybrat jediný fantasy svět, do něhož by směla zavítat, jaký by to byl?

Moje asi top tři by byly Narnie, Harry Potter a Země Nezemě z Petra Pana.

 

Zdroje článku: