Co Ingrid z Ulice neustále schovává pod dlouhým rukávem?

Co Ingrid z Ulice neustále schovává pod dlouhým rukávem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nepochybně jste zaznamenali, že Ingrid zpod dlouhého rukávu vykukuje jakýsi barevný obrazec. Je to tetování, které se jí táhne přes celou paži. Jana Sováková, jež tuto oblíbenou postavu z Ulice hraje, je známá tatérka. Co o ní možná ještě nevíte a co čeká Ingrid v nových dílech?

Nejdřív Šmídová, pak Ševčenko – jak šel čas s Ingrid?

Postava Ingrid Šmídové byla součástí Ulice už od jejích začátků a původně neplatila za příliš sympatickou. Vlastně to byla velmi arogantní, ambiciózní a sebestředná potvora. To se jí ošklivě vymstilo, když vypadla z okna a zůstala na dlouhou dobu upoutaná na vozíku. Později se ukázalo, že neschopnost chodit je jen v její hlavě. Prošla jistým vnitřním vývojem, zanechala intrikování a změnila se v poměrně normální ženskou. Zamilovala se do mafiána Vasila, provdala se za něj a změnila si příjmení na Ševčenko. Vztah s nebezpečným mužem ji ale zanechal zraněnou a opuštěnou. Poté, co její sestra zemřela při autonehodě, musela překopat celý život, odstěhovat se do Málkova a postarat se o dva synovce.

Jana Sováková mívala vytetovaný decentní proužek. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Talentovaná tatérka s mořem na ruce

Jana Sováková, která Ingrid hraje, v roce 2016 ze seriálu odešla a o několik let později se vrátila s novou vizáží i příjemnějším charakterem. Když zrovna nehrála, věnovala se výtvarné činnosti a tetovala lidi. Má koneckonců vystudovanou střední výtvarnou školu, a právě při tetování může popustit uzdu fantazii. K takové práci je ovšem zapotřebí i pořádná dávka soustředění, protože když člověku něco nevyjde, oprava může být problematická.

Možná si vzpomenete na tetování, která v Ulici vytvářela Libuška Nekonečná. Tyhle skvosty měla ve skutečnosti na svědomí Jana Sováková.

Určitě jste si všimli, že i sama Ingrid skrývá pod dlouhým rukávem zajímavé barevné tetování. Několik let krášlil obvod její paže jen decentní červený pruh, od něj se ale směrem dolů začaly postupně rozbíhat další motivy. Teď Janě Sovákové zdobí celou paži krásné obrázky podvodního světa i s rybičkami. Modré bublinky dosahují až mezi prsty.

Tohle tetování zdobí Janinu paži dnes. Zdroj: TV Nova

Jaká budoucnost čeká Ingrid v Ulici?

Ingrid to teď nebude mít jednoduché. Zvykla si na pohodové soužití s Lumírem a Lexíkem. Než si to vůbec stihla uvědomit, začala je brát jako vlastní rodinu. Vaří, uklízí, vychovává Lexíka a dívá se s ním na filmy. Neváhá ho oslovovat jako svého chlapečka.

Vztah, jaký si vybudovala s ním i s Lumírem, se najednou ocitá v ohrožení kvůli Kateřině. Ingrid se s novou hospodskou od začátku přátelila, ale nyní se zdá, že jí bude muset jít z cesty. Kateřina by totiž ráda více zapracovala na společné budoucnosti s Lumírem – chce s ním začít bydlet. Aby to bylo možné, Ingrid bude muset zvednout kotvy a vrátit se do Málkova nebo si najít vlastní byt. Není to samozřejmě nic až tak překvapivého ani nepochopitelného. Naopak se dalo čekat, že tahle situace dříve či později nastane. Jenže když je zničehonic tady, upřímně Ingrid znepokojuje. Nedokáže si představit, že by opustila Lexíka a přišla o něj. A jak se asi na celou věc bude dívat Lumír? To se jistě dozvíme v nových dílech Ulice

Bude se Ingrid muset odstěhovat? Zdroj: TV Nova