Obsazení Gondíkové byl pořádný úlet. Diváci Ulice se přou kvůli Evženově exmanželce

Obsazení Gondíkové byl pořádný úlet. Diváci Ulice se přou kvůli Evženově exmanželce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na začátku devatenácté sezóny Ulice jsme přivítali hned dvě nové herecké posily. Po Soně Čechové v podání Lucie Vondráčkové se nyní na scéně poprvé objevila také Evženova exmanželka Hana, kterou hraje Adéla Gondíková. Právě její příchod už teď rozděluje diváky na dva nesmiřitelné tábory.

Má pověst ženy, která Evžena při rozvodu totálně oškubala

Když se na konci letních prázdnin začala šířit zpráva, že do Ulice nastoupí Adéla Gondíková v roli tajemné femme fatale, diváci byli pochopitelně zvědaví, co bude taková role obnášet. Komu zasáhne do života a jaký poprask vyvolá? Teď už víme, že se jedná o Evženovu (Martin Finger) nenáviděnou exmanželku, Hanu Šmýdovou, která byla v minulosti několikrát zmíněna. Evžen ji vykreslil v nepříliš lichotivém světle – jako sobeckou mrchu, která ho oškubala úplně o všechno. Lstí ho připravila o penzion a vykopla na ulici prakticky s holým zadkem. On pak propadl alkoholismu a skončil by jako úplná troska, kdyby ho nenašla a nenapravila dcera Adriana (Šárka Krausová).

V hospodě se objevila Evženova stará známá.
V hospodě se objevila Evženova stará známá. | Zdroj: TV Nova

Adéla Gondíková tak neměla snadný rozjezd. Vkročila do seriálu s postavou, jejíž pověst byla od začátku příšerná. Herečka se nicméně společně s tvůrci snaží ukázat také Haninu druhou tvář, aby ji diváci vzali více na milost a uvědomili si, že nic není černobílé. „Teď se dozvíme nějaké další skutečnosti, takže místo prvoplánové, vypočítavé mrchy se pokusíme představit divákovi ženu, kterou by mohl pochopit,“ řekla už před časem.

Odpůrce zřejmě potěší, že Hana za půl roku zemře

Adéla Gondíková dodala, že roli přijala právě proto, že takovou postavu ještě nehrála a toužila se s výzvou poprat. Výsledkem její snahy je zatím to, že se diváci na sociálních sítích dohadují a rozdělují do dvou táborů. Jak uvádí Super.cz, někteří se na její příchod velmi těšili, protože ji coby herečku mají rádi. Jiní naopak prohlašují, že obsazení Gondíkové i Vondráčkové do Ulice byl slušný přešlap, protože se tam ani jedna z nich nehodí.

Mnozí se pak obávají, že Hana ohrozí Evženův krásný vztah s Blankou (Linda Rybová) a že seriál tím pádem nabídne další zbytečné drama. „Samé negace, ani tu Blanku s Evženem nenechají scenáristé na pokoji,“ postěžovala si jedna z divaček. „Ne, oni prostě nemůžou aspoň jeden pár v Ulici nechat být!“ rozčilovala se v komentáři další.

Úvahy o tom, proč o sobě Hana po letech dává znovu vědět, se už také postupně vyjasňují, diváci ale nadále spřádají zajímavé teorie: „Zkrachovala nebo, a to psali, je těžce nemocná a potřebuje, aby se o ni někdo postaral. V každém případě je to od ní drzost a já bych s ní vyběhla. Podvedla a vyhodila Evžena bez jakýchkoli skrupulí, okradla ho o majetek, a když byl na tom nejhůře, taky se o něj nezajímala. Tak ať jde tam, odkud přišla.“

S jistotou víme snad jen to, že Adéla Gondíková si role v Ulici moc dlouho neužije, protože její postava má přibližně za půl roku zemřít. Uvidíme, čím nás do té doby stihne překvapit.

Zdroje článku: