V Ulici dnes budou létat sprostá slova. Bára dokáže být drsná

V Ulici dnes budou létat sprostá slova. Bára dokáže být drsná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára má Skyler i její bezbřehé arogance plné zuby. Dnes jí parádně rupnou nervy, a když se pokusí uklidnit v Coolně, naopak se ještě více rozčílí. Pochopí totiž, že ji nezradil jenom Franta, ale i Bruno, který o všem věděl. Nejvyšší čas zvednout kotvy a zmizet někam daleko.

Báře povolí nervy. Pustí se do Skyler přímo na ulici

Bára vyjde z domu a uvidí Skyler, jak si na ulici něco fotí. Zamíří k ní, ale Skyler zakňourá, že jí prý zkazila záběr. To snad nemyslí vážně?! Ta potvora přebere Báře přítele, a navíc má tu drzost si stěžovat na zkažený záběr? Ke všemu se dušuje, že Frantu k ničemu nenutila, a nasadí triumfální úsměv. Takhle Báru snad ještě nikdo nenaštval! Jemná dívka, do níž by to nikdo neřekl, najednou strčí do Skyler, posměšně napodobí její šišlavý přízvuk, sprostě jí vynadá a odkráčí se vztyčeným prostředníčkem.

Zrádce Bruno zklamanou Báru dorazí

Bára má sto chutí uzavřít nešťastnou životní etapu a začít někde s čistým štítem. K tomu by ale potřebovala nové bydlení. Zajde za Brunem, aby ulevila nervům a znovu se přeptala, zda neví o nějakém bytě. Stále jí nejde do hlavy, jak si ještě před pár dny mohla naivně myslet, že má perspektivní vztah. Začne uvažovat, zda se Franta o své aférce se Skyler dávno někomu nesvěřil, a najednou Báře dojde, že Bruno o všem celou dobu věděl.

Naprosto rozhozená a zničená Bára vyletí z Coolny a vrátí se domů ke Klímovým, jen aby se před rodiči úplně složila. Touží se sbalit a vypadnout. Tady ji všichni zradili.

Vanda chce být princezna. Na peníze nehledí

Vanda si u Gábiny vybírá z několika návrhů svatebních šatů. Přeje si vypadat jako princezna a uvažuje i o závoji. Všechno musí být perfektní, včetně šperků, líčení a dalších nezbytných doplňků. Jolaně je jasné, že se jedná o věci nákladné, a znovu dceru varuje, aby to s výdaji nepřeháněla. Ani Luděk si neodpustí poznámky, když Vanda sáhne do peněz z výhry, aby si zase pořídila nové oblečení. Vanda je přesvědčená, že nakupovat stále nové svršky je nezbytné, jinak by ji kolegyně v práci mohly pomluvit.

Oslava s překvapením: Blanku rozesměje Vandin prsten

Následuje příjemná oslava Jolaniných narozenin v hospodě. Dorazí i Peškovi a za Blančinu rodinu pouze samotná Blanka, protože Kristýna si nestihla zajistit volno v kavárně, Evžen musí pracovat až do večera a Adam se učí na další zkoušku. Blanka daruje Jolaně poukaz pro dva na lázeňský pobyt. Jolana pak Marii potěší rozhodnutím skončit s prací a jít do důchodu. Konečně tak na sebe budou mít více času.

Během oslavy si Vanda odchytí Blanku, aby jí poděkovala, že svatbu s Luďkem jim přeje. Blanka se pozorněji zadívá na její prstýnek, očividně si něco uvědomí a zasměje se. Vandu poněkud zaskočí. Co je na jejím prstenu směšného? Blanka to sice zamluví, ale budoucí nevěstu hned začnou nahlodávat pochybnosti. Doma si dohledá účtenku a zjistí, že Luděk koupil prsten už v únoru 2022. Byl původně opravdu pro ni?

Zdroj článku:
  • Autorský text