Co vás čeká dnes večer v Ulici? Adam bude mít bouračku

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Adam bude mít bouračku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumírovo rande nedopadlo nejlíp, ale před Ingrid předstírá, že je to s Jaruškou na dobré cestě. Ve skutečnosti už marně shání novou ženu… Adam je zásluhou prášků tak mimo, že způsobí dopravní nehodu. Vanda nastoupí na Blanku kvůli Evženovi a Štěpánek nadále usiluje o Karlinu přízeň.

Lumír dostal košem! Před Ingrid to nepřizná

Ve středu měl Lumča v hospodě rande s Jaruškou, s níž se seznámil přes mobilní aplikaci. Béda se s toutéž dámou kdysi sešel. Lumírovi prozradil, že byla poněkud nemluvná a v podstatě jen trapně seděli a mlčeli.

Lumír se bál, že bude muset obstarávat veškerou konverzaci. Když Jaruška dorazila na schůzku, ukázalo se, že prošla proměnou ze zakřiknuté puťky v upovídanou ženskou, co nezavře pusu. Lumírovi by z ní snad praskla hlava!

Před Ingrid se však vychloubal, že rande dopadlo skvěle a že se s Jaruškou jistě znovu sejde.

Dozvěděla se o tom i mámuška a samozřejmě hýřila nadšením, že má Lumír slibnou známost. Jaruška mu přitom ve čtvrtek ráno poslala nepříjemnou zprávu – o další schůzky nestojí.

Co teď? Kde Lumír najde novou ženu, když se zdá, že na seznamce o něj žádná nejeví zájem? Naštěstí je tu ještě Tonda Hložánek s radami k nezaplacení…

Václav Svoboda - Lumír, Zdroj: TV Nova

Adam měl bouračku! Jak moc je to vážné?

Adam zobe prášky a popíjí kafe ve velkém. Ve středu byl tak mimo, že rozlil vařící vodu, div se neopařil. Blanka si jeho podivného chování všimla a navrhla návštěvu psychologa. Možná by mu pomohlo trochu si s někým popovídat. Ani ve čtvrtek se Adamův stav nezlepší, ba naopak!

Zatímco Vanda nastoupí na Blanku s nesmyslným obviněním, že jí chce přebrat Evžena, Adam nabourá auto, protože nedal přednost v jízdě. Ohrozil tak na životě nejen sebe, nýbrž i malé dítě v druhém autě.

Všichni jsou sice v pořádku, ale Adama přemůže strach a přizná mámě, že bere prášky proti stresu – tvrdí však, že to s nimi nepřehání a že mu je napsal táta. Blanka neváhá a pošle Luďkovi zprávu. Chce si s ním o tom co nejdřív promluvit.

Štěpánek se nevzdává. Podlehne mu Karla?

Jakub Štěpánek se neustále snaží Karlu zaujmout. V Coolně ji zcela veřejně bere za ruku a přemlouvá ji, aby s ním zašla do ateliéru, kde prý má pro ni překvapení. Karla zprvu odolává, ale ještě téhož večera začne uvažovat, že Jakubovi zavolá.

Než to stihne, on sám ji předběhne. Během telefonátu se domluví, že se v pátek skutečně sejdou u něj v ateliéru, údajně kvůli práci. Asi není třeba zdůrazňovat, že se to tentokrát zvrtne v něco docela jiného…

 

Zdroje:

  • autorský text