Dnes v Ulici: Návrat Veroniky, ťafka pro Kristýnu a hysterický výstup Duškové

Dnes v Ulici: Návrat Veroniky, ťafka pro Kristýnu a hysterický výstup Duškové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika se dnes vrací do Ulice a také do role vrby pro nešťastnou Blanku, která jí podrobně popíše Kristýniny problémy. Zatímco Kristýně se v navázání romantického vztahu nedaří, Šimon zavětří naději – Valerie přijme jeho pozvání do kina. Dušková se u Klímových potká s manželem a spustí bandurskou.

Veronika je zpět. Blanka ji hned zahrne svými problémy

Blanka s Adamem se snaží dopátrat příčiny dalšího Kristýnina kolapsu. Dívka se o tom ale nechce moc bavit. Doufá, že jí z potíží pomohou konstelace. Raději stočí řeč na Adamův motivační dopis na prestižní americkou univerzitu. Blance ale dceřina panická ataka nejde z hlavy.

Do Ulice se dnes opět vrací Veronika Maléřová, která byla nějaký čas v Americe, aby podpořila těhotnou Rozinu. Blanka se kamarádce hnedle svěří se starostmi o Kristýnu.

Blanka neváhá a všechno Veronice vylíčí. Zdroj: TV Nova

Kristýna se mezitím sejde v Coolně s Petrou a požádá ji, aby jí domluvila setkání s Matym. Mladík se jí zalíbil a chce se s ním potkat jen ve dvou. Ukáže se, že Maty už nějakou známost má. Petru zamrzí, že si to nezjistila dřív a zbytečně Kristýnu lákala na dvojité rande. Člověk by čekal, že to Matymu dojde.

Kristýna, zklamaná z vývoje událostí, sebou doma plácne na postel a rozpláče se. Připadá si nezajímavá, hysterická a k ničemu. I Denis se s ní rozešel, protože byla nudná a pořád se učila! Blanka se ji marně pokusí utěšit. Nakonec pomůže prášek proti úzkosti. Jen aby se nám tady nerozjela další závislost…

Šimon si myslí na Valerii, ale netuší, jak ho vnímá ona

Šimon dostane na pololetní vysvědčení čtyřky z fyziky a matiky, kvůli čemuž si Gábina vyslechne kázání od bývalého partnera Hynka. Ten do synova života skoro nezasahuje, a přesto si myslí, že má právo kritizovat. Takové lidi má Jirka Herman nejradši! Ale pozor, to se právě Hynek bude snažit změnit – chce se synovi začít více věnovat a výrazněji zasahovat do jeho výchovy. Ostatně, je už nejvyšší čas. Šimon je drzý jako opice. Místo aby se konečně začal poctivě učit a napravovat špatný prospěch, ještě si neomaleně řekne mámě o nový telefon.

Kromě toho má hlavu plnou spolužačky Valerie, která nadále chodí se svým nesympatickým přítelem, ale přesto si v jednom kuse píše se Šimonem a svěřuje se mu. On pak netuší, jak si vlastně má její chování přebrat. Michal mu poradí, aby ji pozval do kina. Jestli přijme, mohlo by to znamenat, že má u ní šanci.

Dušková ztropí manželovi scénu přímo u Klímových

S mobilem začne mít problémy také Žofka a Michalovi nezbude než se na to mrknout. Poté, co mu Kaštan ohledně holek promluví do duše, se mladík začne vůči Žofii chovat trochu lépe – ne snad vyloženě přátelsky, ale vstřícněji.

Ke Klímovým následně dorazí Žofčin táta. Pro dceru to bude příjemné překvapení, pro paní Duškovou už tolik ne. Ta se dnes vrátí z nemocnice, jen aby se při pohledu na manžela znovu pořádně vytočila. Předvede u Klímových hysterickou scénu v zoufalé snaze ukázat, že on je tady ten špatný a nemá právo stýkat se s dcerou mimo určené dny. Sám si přece předběžné opatření vymohl, a tak by ho měl také dodržovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text