Sára Affašová z Ulice má za sebou dobrodružnou rozlučku se svobodou

Sára Affašová z Ulice má za sebou dobrodružnou rozlučku se svobodou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzhůru na palubu – krásná herečka Sára Affašová, již si určitě pamatujete ze seriálu Ulice, se letos v létě provdá za Martina Donutila. Nemohla samozřejmě chybět pořádná rozlučka se svobodou, kterou si pro nevěstu připravily kamarádky. Proběhl i mejdan na lodi.

Svatební den Sáry Affašové se blíží

Exotická kráska Sára Affašová na konci minulého roku přijala zásnubní prstýnek od milovaného partnera Martina Donutila. K žádosti o ruku došlo během cesty do New Yorku přímo na jednom z nejznámějších tamních míst – na Times Square.

„Bylo to krásné a romantické,“ vypověděla usměvavá herečka pro Novinky.cz. „Byl to poslední den našeho pobytu a my se byli podívat na Broadwayi. Pak jsme se stavili v hotelu a šli se rozloučit s městem. No a na Times Square Martin poklekl a požádal mě o ruku… Nemám pocit, že by na nás někdo koukal. A pokud jo, moc jsem to nevnímala, protože jsem vnímala jeho. Byla to rychlovka, řekla jsem ano skoro dřív, než poklekl.“

Pro některé páry není sňatek příliš důležitý, ale Sára ho vnímá jako určité pozvednutí vztahu na vyšší úroveň. Je pro ni i pro jejího snoubence významný z duševního hlediska – v tom smyslu, že si něco slíbí veřejně, ačkoli vnitřně tak učinili dávno.
Svatbu chystají na tohle léto, už mají vybrané hezké místo a šaty pro nevěstu. S přípravou celé akce, která se ponese v komorním duchu za přítomnosti rodiny a pár přátel, jim kvůli jisté vytíženosti pomáhá koordinátorka.

Martin Donutil a Sára Affašová, premiéra filmu Atlas ptáků
Martin Donutil a Sára Affašová, premiéra filmu Atlas ptáků | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Netradiční rozlučku na lodi si náramně užila

Na nezbytnou rozlučku se svobodou si ale herečka čas našla. Na sociálních sítích dokonce sdílela video, na němž je jasně patrné, jak si to s kamarádkami parádně užila. O dobrodružné rozlučce, která proběhla na lodi, padla zmínka také na webu TV Nova.

„Moje holčičky pro mě vymyslely a zařídily úžasnou rozlučku se svobodou. Měly všechno připravené do posledního detailu – před spaním jsem si otevřela první obálku, abych věděla, kde odstartuju ráno, a pak následovala krásná dobrodružná bojovka, než jsem je našla a nasedla k nim na loď. Nejlepší rozlučka, na které jsem kdy byla! A nemůžu pořád uvěřit, že tohle někdo dokázal dát dohromady kvůli mně. Jsem strašně vděčná, že mám kolem sebe právě vás. DĚKUJU TISÍCKRÁT. Miluju vás,“ napsala Sára Affašová k příspěvku na Instagramu.

S manželem si zahraje v mysteriózním seriálu

Sára Affašová je divákům známá hlavně coby Jana Rytířová z nekonečného seriálu Ulice, který opustila v roce 2021. Mnohé fanoušky možná zklame informace, že návrat do něj v dohledné době nechystá. Objeví se ale po boku snoubence Martina Donutila a budoucího tchána Miroslava Donutila v novém mysteriózním seriálu Za domem v lese (2024).

Zdroje článku: