Sedmilháři z Ulice: Komu se tento týden prášilo od pusy?

Sedmilháři z Ulice: Komu se tento týden prášilo od pusy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Malý Chris se pěkně vybarvil! Když se ho Bára pokusila vychovávat, odvděčil se jí kousancem a lží, která by mohla zničit i její vztah s Frantou. Šimon se také uchýlil ke lži, ale z docela jiných důvodů – nechtěl přiznat, že mu kluci obarvili koloběžku. Děda by jen zbytečně řádil…

Tonda se rozhodl vydědit syna

Jirka se chtěl usmířit s tátou, jenže Hložánek starší je už naprosto paranoidní a přesvědčený, že se ho ambiciozní syn snaží vyštípat z postu starosty. Když mu mladík na oslavu přinesl dárek a chtěl mu popřát, Tonda za tím viděl jen další lest.

Chtěl syna vydědit, a tak si myslel, že přišel pouze kvůli touze po majetku. Urazil Jirku a zřejmě ho od sebe definitivně odehnal. Později si rozbalil jeho dárek, jenž se ukázal být dojemnou rodinnou fotografií, a rozplakal se.

Chris kousl Báru a vymyslel si ohavnou lež

Chris to ve školce nesnáší, a tak si vymyslel, že mu není dobře. Věděl, že důvěřivou mámu Skyler snadno přesvědčí. Nikdo ovšem neměl čas chlapce hlídat. Bára si nakonec zrušila prohlídku u zubaře, aby se mohla nabídnout jako chůva.

Chris ji vůbec neposlouchal. Navzdory jejich domluvě si chtěl neustále hrát s tabletem. Bára se rozhodla mu ho vzít, ale Chris ji kousl do ruky a pořádně naštval. Tablet mu přece jen sebrala, takže si po zbytek dne hrál na uraženého. Navíc namluvil rodičům, že ho Bára praštila, kteréžto tvrzení vyústilo v pořádný rodinný rozkol.

Šímovi bylo zle, ale získal kamaráda

Šíma se skamarádil s Michalem Klímou. Spojil je zájem o stejné počítačové hry. Šimona také nadále trápili šikanátoři a obarvili mu koloběžku narůžovo. To rozladilo zejména Mastného. Šíma zalhal a vysvětlil to tak, že šlo o bláznivou sázku.

Děda mu neuvěřil a vlastně ani Gábině se historka o sázce nezdála příliš důvěryhodná, ale nechala to být, když se Šímovi udělalo špatně od žaludku. Zvracel a dostal teplotu a Gábina si dělala výčitky ze strachu, že by to mohlo souviset s očkováním. Doktor však možnou souvislost vyvrátil a nechal maroda na týden doma. Michal ho přišel navštívit a společně přetřeli koloběžku načerno.

Rozmazlený Lexík chtěl tátu jen pro sebe

Poté, co nachytal tátu s Kateřinou při líbání, se Lexík rozhodl hlídat Lumíra na každém kroku. Když táta nedorazil domů, protože byl dle babiččiných slov v práci, Lexík se hodlal přesvědčit a tajně proklouzl z bytu. Na vlastní pěst zamířil do hospody v naději, že tátu znovu nachytá in flagranti.

Vběhl do rány Pumrové, která ochotně vyrušila paní hospodskou a pana Nykla z milostných hrátek, aby je informovala, že na ně u baru čeká malý dozorce. Lumír synka raději rychle odvedl zpátky domů, kde už Vilma bědovala, že se ztratil.

Jakuba pustili z léčebny

Jakmile byl Jakub propuštěn z psychiatrické léčebny, zavolal Věrce a řekl jí, že by se s ní rád sešel. Ona si s ním domluvila schůzku před školou, kde probrali jeho zoufalý čin a současně mu s lítostí oznámila, že už se nemohou vídat, protože Karla s Kryštofem si to nepřejí.

Věrka by přesto Jakuba chtěla dál podporovat, a tak se Karla odhodlala k polopravdě a prozradila jí, že se na ni Jakub nezdravě upnul a že je zdatný manipulátor.

Zdroj článku:
  • autorský text