Mužská odplata v Ulici: Za ponížení bude nevěrnice pykat

Mužská odplata v Ulici: Za ponížení bude nevěrnice pykat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tony pořádně zapije žal, který mu způsobí odhalení, že ho Dominika podvádí. Společnost mu dělá Mára, takže se ráno s bolehlavem nebudí Tony sám. Lépe mu však není ani trochu. Přemýšlí, kde bude bydlet, jak si bude brát dceru, jak smutné budou letošní Vánoce. S Dominikou se zatím vůbec nesetkal, ani jinak nespojil. Příležitost k tomu bude mít v 4160. dílu Ulice. Nastane velkolepé usmíření?

Dominika mezitím pláče Karle na rameni a ptá se, co má dělat dál. Lituje toho, co udělala, ale zpátky už to vzít nemůže. Karla se ji snažit uklidnit a poradí jí, ať se za každou cenu snaží Tonymu vše vysvětlit. Vypadá to s ní dost špatně, i když se spolužákem k ničemu fyzickému nedošlo, to je alespoň její verze. I tak je Tony z chatové komunikace mezi Dominikou a jejím údajným milencem přesvědčený o tom, že ho podvedla. Dominika bude mít sakra těžký úkol Tonyho obměkčit a usmířit si ho.

Sára dostala od Anči novou příležitost pracovat v bistru. Vděčnost však zatím nijak neprojevuje, spíše naopak. Chová se jako rozmazlená slečinka, které každý ubližuje a do práce chodí, jak ji napadne. Musí se přece vyspat do růžova, a tak ji Anča může čekat třeba až na dvanáctou hodinu. Mário ji zase podle ní nepřiměřeně sekýruje, a tak nemá o stížnosti nouzi.

 
 

První setkání Tonyho s Dominikou po fatálním incidentu proběhne na narozeninové oslavě Karlíka. Oba sedí naproti sobě se staženým hrdlem, s očima zapíchnutýma do země, až Dominika s brekem uteče pryč. Později však sebere odvahu do hrsti a vytáhne Tonyho ven. Podaří se Dominice ubezpečit Tonyho, že mezi ní a oním mužem opravdu k ničemu víc nedošlo?

Bedřich upadá do stále větších depresí. Lékařská kontrola, která má odhalit, zda se mu rakovina nevrátila, dopadne dobře. Bedřich by měl tedy skákat radostí a úlevou dva metry vysoko. Namísto toho informaci o svém dobrém zdravotním stavu nedočkavé Alici jen tak bez emocí oznámí. Existuje snad jen jeden jediný člověk, který ho dokáže vrátit zpátky do života…

 

Zdroj:

  • autorský text