Epický trailer slibuje neuvěřitelnou 4. řadu netflixového hitu – tohle bude jízda!

Epický trailer slibuje neuvěřitelnou 4. řadu netflixového hitu – tohle bude jízda!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čekání brzy skončí: V květnu 2022 nás konečně čeká 4. sezóna „Stranger Things“. Po několika upoutávkách je tu nyní dlouhý a epický trailer na nové epizody retro mysteriózního hitu, který naladí na pravděpodobně největší dosavadní sezónu.

Tolik děje jsme ještě neměli

Od třetí řady „Stranger Things“ uběhly téměř tři roky. Ale v květnu 2022 konečně pokračuje příběh bitvy mezi nadpřirozeně nadanou Eleven (Millie Bobby Brownová) a jejími mladými přáteli proti temným silám. Stejně jako u mnoha jiných produkcí byla dlouhá čekací doba způsobena na jedné straně zpožděním způsobeným koronavirovou pandemií. Na druhou stranu by to mělo mít co do činění i s naprostou velikostí nadcházející sezóny.

Podle tvůrců seriálu by měl příběh 4. sezóny opět zastínit předchozí sezóny. S devíti epizodami je 4. sezóna sice průměrně dlouhá, ale podle obsahu to vypadá, že tu tentokrát najdeme více dílů s délkou přes jednu hodinu. Proto se tato řada i zveřejní hned dvakrát. První díl „Stranger Things 4“ vyjde na Netflixu 27. května 2022 a druhý díl bude následovat zhruba o měsíc později, 1. července.

Vícero dějových větví

Skutečnost, že čtvrtá sezóna Stranger Things pravděpodobně nabývá epických rozměrů, je také způsobena tím, že hlavní hrdinové jsou nyní šest měsíců po incidentech ve Starcourt Mall na velmi odlišných místech. Eleven a Will (Noah Schnapp) se od Hawkinse odstěhovali, zatímco zbytek Mikova (Finn Wolfhard) gangu zůstal v malém městě. Willova matka Joyce (Winona Ryderová) se mezitím vydává hledat šerifa Hoppera (David Harbour).

Samozřejmě, že se brzy objeví nové nebezpečí z jiného světa (které bychom mohli zahlédnout na konci extra dlouhého traileru), netrvá dlouho, než se dějové linie znovu sblíží a všichni budou opět spolupracovat, aby jednou provždy skoncovaly s nadpřirozenými silami...

Zdroje článku: