Toaletní papír z kašmíru nebo fixace na vlastní nábytek, uspokojit celebrity a jejich manýry není vždycky jednoduché

Toaletní papír z kašmíru nebo fixace na vlastní nábytek, uspokojit celebrity a jejich manýry není vždycky jednoduché
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo si vozí na natáčení svůj karavan, kdo potřebuje vlastní prkýnko na toaletu a kdo je schopen opustit natáčení a strávit několik hodin v letadle, jen aby si zašel ke svému kadeřníkovi v USA?

Některým celebritám opravdu stoupla sláva do hlavy. Mají během natáčení tisíce požadavků, od banálních krabic sušenek až po zvláštní potřebu mít po ruce pouze černý ručník značky Versace.

Jennifer Lopez

Zpěvačka a herečka v jedné písní zpívá, že je pořád jenom Jenny z týhle čtvrti. Těžko říct, zda skutečně každá dívka z Bronxu používá kašmírový toaletní papír. Návštěva toalety je zřejmě pro JL opravdu delikátní věc. Př každé cestě, až už za natáčením, nebo na koncert, sebou vždy bere svoje vlastní prkýnko.

Čtěte také: Vesele i vážně o filmech, slavných lidech, filmových rolích a zajímavostech

Will Smith

Kdybyste během natáčení mimo domov nabídli herci to nejluxusnější apartmá v hotelu s dechberoucím výhledem, nejspíše s díky odmítne. Will Smith má svůj vlastní karavan v hodnotě několika milionů dolarů. V karavanu nechybí připojení k internetu, satelit, velký prostor pro jeho oblečení, sociální zařízení a luxusní nábytek. Will má prostě rád svoje věci.

Čtěte také: Na velikosti nezáleží aneb nejmenší celebrity na světě

Brad Pitt

Hollywoodský hezoun dodnes láme srdce dívek po celém světě, o svůj vzhled se také náležitě stará. Během natáčení snímku Trója měl za to, že ostré slunce ničí jeho účes, odmítal ale využít kadeřníků na place. Raději přerušil celé natáčení, sedl na letadlo a jel do USA za svým kadeřníkem.

Čtěte také: Přehlídka skutečných nehod z natáčení, které se nakonec dostaly do hotového filmu

Daniel Craig

Agent 007 se netajil tím, že prvotně ve snímcích Casino Royale ani v novém No Time To Die už hrát nechtěl, necítit se na to. Poté, co mu ale produkce naslibovala hory doly a obrovský honorář nakonec nabídku přijal. Na place však musel mít svého osobního kuchaře, maséra a trenéra. Role Jamese Bonda jej prý tak vysilovala, že bez těchto služeb by filmy nikdy nedotočil.

Čtěte také: Problémové celebrity aneb komu skandální chování zničilo kariéru

Kanye West

Kanye je skutečná primadona, kdysi dokonce uvedl, že nejvíce je smutný z toho, že nikdy neuvidí vystupovat sebe samotného naživo. Po vystoupení mu vždy musí být ihned podán černý ručník značky Versace, jiná možnost prý neexistuje. Taktéž lidi, kterými je během natáčení a koncertů obklopen, musí nosit zásadně bavlněné oblečení, syntetiku prý ihned pozná.