Ztráta zaměstnání, útěk z domova i kruté ponížení – to všechno nás tenhle týden potkalo v Ulici

Ztráta zaměstnání, útěk z domova i kruté ponížení – to všechno nás tenhle týden potkalo v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta nedokázal rozseknout své milostné dilema. Luboš ztratil práci a dostal se i s Věrkou do finančních problémů. Karla obdržela nabídku vrátit se ke kriminálce, což Máru nepotěšilo. K hádce došlo nejen u nich, ale také u Duškových a u Vandy s Luďkem. Žofie a Vanda to vyřešily unáhleným odchodem…

Frantův milostný trojúhelník pokračoval

Skyler tlačila na Frantu, aby se konečně rozešel s Bárou. Odmítla mu dělat tajnou milenku, kterou by měl jen kvůli sexu. Se Skyler to bude buď všechno, nebo nic! František byl v koncích. Netušil, jak se má rozhodnout. S Bárou by si dokázal představit společnou budoucnost a Skyler pokládá za šílenou, ale přitom ho neodolatelně přitahuje. Do jeho milostných problémů se zapletla Anička, která se nechce dívat na to, jak Franta podvádí svou milou přítelkyni. Zároveň by ji ale potěšilo, kdyby se dal znovu dohromady se Skyler. S tou ji pojí silnější pouto.

Luboš přišel o práci, Karla by se mohla vrátit na kriminálku

Luboše vyhodili z práce, protože je starý a pomalý. Navíc způsobil několik nehod a průšvihů, dokonce měl spor se zákazníkem. Trápilo ho, že selhal a že je v podstatě k ničemu. Věrku jeho výpověď naopak potěšila. Alespoň už se o něj nebude muset tolik bát. Marečkovi se ovšem dostali do finančních potíží.

Zatímco jeden člen rodiny o práci přišel, jiný by ji mohl získat zpět. Mikeš totiž nabídl Karle, aby se vrátila na kriminálku. Ta byla z představy, že zase bude dělat, co má ráda, upřímně nadšená. Na rozdíl od Kryštofa, který se proti tomu prudce ohradil.

Lumír se snažil zapůsobit na Martinu

Vendula s Ájou sbalily děti a odjely na ozdravný pobyt. Z Mária a Pavla se tím pádem stali slamění vdovci, jimž osud okamžitě přivál do cesty nové pokušení – atraktivní Martinu. Dcera Kateřiny přiletěla z Itálie, aby si odpočinula od náročné práce a seznámila se s Nyklovými. Lumír na ni chtěl udělat co nejlepší dojem, a tak ji spolu s Kateřinou pozval domů na večeři. Martinu ale nejvíce potěšila koprovka od Vilmy.

Co čeká Áju a Vendulu po návratu domů? Zdroj: TV Nova

Žofka se chytla s mámou a chtěla odejít z domova

Ostrá hádka kvůli známkám z fyziky skončila fackou a slzami. Není divu, že se Žofka sebrala a odešla z domu. Byla by zamířila k tátovi, jenže odjel do Rakouska. Naštěstí tady byl Michal, aby dívku podpořil a pozval domů ke Klímovým. Iva rychle dospěla k názoru, že útěkem se nic nevyřeší. Navrhla Duškové, aby Žofka chodila na doučování k Báře. Je to jistě krok správným směrem, ale bude stačit, aby si Dušková dala pokoj a nechala dceru volně dýchat?

Vanda vyváděla kvůli svatbě, Luděk se jí vysmál

Vanda nedokázala myslet na nic jiného než na vysněnou svatbu s Luďkem. Trápilo ji, že ji nepřející kolegyně v práci stále oslovují jako slečnu Veselou. Třešničkou na dortu pak byla kontrola u gynekologa, jenž Vandě naznačil, že má nejvyšší čas pořídit si rodinu. Luděk ale vztah s Vandou očividně nebral tak vážně, jak by měl. Svěřila se mu, že v šuplíku našla zásnubní prstýnek, ale jeho následná reakce ji příšerně zklamala. Vysmál se jí a řekl, že se chová jako malá. Asi nečekal, že se urazí a odejde.

Zdroj článku:
  • Autorský text