Nejlepší stand-up komici na Netflixu: U nich se pořádně zasmějete

Nejlepší stand-up komici na Netflixu: U nich se pořádně zasmějete
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V kategorii stand-up-comedy najdeme na Netflixu stovky titulů. Především jen pro Netflix točené speciály světoznámých sympaťáků a vtipálků patří mezi nejsledovanější pořady na internetové televizi. A následující komici by vám opravdu neměli ujít.

Trevor Noah – Afraid of the Dark

Trevor Noah odvádí fantastickou práci v britské late night show „The Daily Show“ po odchodu Jona Stewarta. Dokázal spojit svůj jihoafrický šarm s bystrými komentáři k americké kultuře a politice. Totéž dělá v tomto speciálu Netflixu, jeho prvním stand-upu, kde vypráví svůj příběh „Jak jsem se dostal do Ameriky“ a používá řadu akcentů, aby oslovil rostoucí trend nacionalismu, který v tuto chvíli ovlivňuje celý svět. Jeho pohled na americkou kulturu je vskutku jedinečný a velmi vtipný.

Hasan Minhaj – Homecoming King

Hasan Minhaj používá svůj stand-up speciál na Netflixu k vyprávění jeho vtipně-složitého příběhu svého života jako syna indických přistěhovalců. Jistě to znamená, že existuje spousta zábavných historek, co se týče kulturních rozdílů. Minhajův speciál ale také vyniká tím, že Minhaj dokáže být upřímný o obtížích života člověka s tmavší pletí v Americe, aniž by mluvil o stereotypech či známých situacích.

Sarah Silvermanová – A Speck of Dust

Sarah Silvermanová postavila svou kariéru na šoku a úžasu. Je známá svým explicitním smyslem pro humor – svou schopností vtipkovat o všem (doslova, u ní není problém ani holocaust, sexuální útoky nebo AIDS). Ale se speciálem „A Speck of Dust“ se zdá, že Silvermanová ve své rutině trochu vyzrála, uvolnila se v konverzačním tónu a nechala za sebou ostré pointy. Tento stand-up speciál je tedy úplně jiný než její obvyklé výstupy, ale i tak nás hodně rozesměje.

 

Zdroj: