Slunečná 58

Slunečná 58
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karolína se od Janka dozvídá, že s ní nechce chodit, že má zájem jen o Týnu.

Karolína nechápe, proč to Týně neřekne. A nabízí, že to Týně řekne sama. Janek to odmítá. Jenže do jejich rozhovoru vstoupí Týna, která si myslí, že si Janek s Karolínou začal. Karolína se ale pokouší o Janka dál. Jede s ním do Prahy. Tam Jankovi řekne, že ji Týna viděla, jak šla od něho z pokoje, myslí si, že spolu spí. Janek se zlobí, že to Týně nevyvrátila. Karolína se brání, protože byla u toho, když Týna řekla, že už o Janka nemá zájem. Janek je z toho smutný. Lukáš mezi tím na statku Týnu políbí, ale Týna ho nechce. I Lukášovi je jasné, že je to kvůli Jankovi. Karolína pak řekne Týně, že je do Janka zamilovaná a Týna jí to schválí. Tvrdí, že o něho nemá zájem, protože si myslí, že mezi Jankem a Klárou je vztah. Tony prozradí Profesorovi, že si našel Šárku Hoškovou z Vřesníka, ale její otec jí nechce dovolit s Tonym chodit. Považuje ho za kriminálníka.

Profesor mu nabízí, že mu pomůže otce Šárky získat na Tonyho stranu, ale Tony nechce. Domluví se s Cihelkou, že Šárčina otce přepadne, ale Tony je zachrání. Vyslechne je Roza a Cihelku vyhodí, protože nechce, aby se Tony dostal do průšvihu. Starý Hošek je obdivovat veteránů. Profesor dostane nápad. Společně s Rozou Hoškovi veterána tajně poškodí. A. nabídnou Hoškovi, aby mu Tony veterána opravil. To se stane a Hošek si Tonyho oblíbí. Přitom se Profesor a Roza políbí.

Lída se hádá se Sylvou, které nepřišla polovina peněz za prodej minerálek. Lída peníze investovala do výroby a Sylva je naštvaná. Nelíbí se jí, že Lída si dělá s jejími penězi, co chce. Lída se chystá na trh, stejně jako celá Slunečná. Každý prodejce dává část zisku na dětský domov a Vackovi dávají každoročně nejvíc. Lída se těší, že bude vyfocená v novinách. Jenže Sylva jí to překazí. Zamkne ji ve skladu a peníze předává ona. Je taky v novinách i televizi. Když se Lída dostane ze skladu tak zuří. A Sylva jí jasně řekne, že je to msta za to, jak jí nedala peníze. Tak ať na ni už nikdy nic nezkouší.