Teror na pracovišti v seriálu Ulice: Jako Filip Čapka ho možná znáte i vy

Teror na pracovišti v seriálu Ulice: Jako Filip Čapka ho možná znáte i vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když před časem dostal Filip Čapka nabídku zahrát si v Ulici, neváhal ani vteřinu. Navíc se nejednalo o jednorázovou roli, ale o dlouhodobou spolupráci, což bylo ještě lákavější. Společně s dalšími nováčky naskočili do rozjetého rychlíku nekonečného seriálu a nyní již několik měsíců ztvárňují rodinu Klímů.

Nabídku přijal nejen kvůli svému hladu po televizním hraní, na které čekal dlouhých pět let, ale také se těšil na to, že si zahraje se svým dlouholetým přítelem Adrianem Jastrabanem coby Bedřichem Liškou, který patří k matadorům Ulice. To také svěřil deníku Ahaonline.cz: „Je to můj kamarád a druhý sourozenec. Mé druhé já sedm let v olomouckém divadle a poté dlouhá léta v Praze. Hodně jsme se toho spolu naučili, pochopili, objevili. V herectví i v životě. Před pár lety se naše cesty rozdělily, abychom se opět potkali na Ulici.“ Jako herecký kolega a dlouholetý člen diváckého fenoménu mu Adrian navíc poskytl spoustu cenných rad. Na chystaný teror na pracovišti Filipa ale určitě nepřipravil. 

Čtěte také: Hvězda Ulice Jitka Smutná nemusí být smutná: V seriálu se jí s dcerou nedaří, s tou skutečnou má krásný vztah, vždy tomu ale tak nebylo

Postava Filipa Čapky, Vítek Klíma, pracuje v bance a společně s jeho okouzlující kolegyní Ditou čelí pracovnímu nátlaku ze strany jejich mladšího a ambiciózního šéfa Havelky. Zájem o enormní pracovní nasazení ze strany nadřízeného zasahuje i do rodinných životů obou zaměstnanců. Pokud odmítnou zůstat v práci déle, aby dokončili úkol, který jim zadal, i když by počkal do dalšího dne, s chutí se po nich sveze. Hlavně na Vítka Klímu má od začátku pifku, protože ho rozčiluje jeho racionální uvažování a nedostatek entusiasmu, tedy dle jeho uvážení. Navíc se proti němu Klíma staví v situacích, jako jsou stržené odměny jeho kolegyně, která řešila rodinné problémy. Vítkova manželka Iva má podezření, že má milenku, protože se rozhodl hubnout, pořídil si nový drahý oblek a ústa si vyplachuje několikrát denně. Jenže netuší, že to všechno nedělá kvůli jiné ženě, ale snaží se tak vyjít vstříc Havelkovo rozmarům a nátlakům a ukázat mu, že dokáže být reprezentativní, a že o tuto práci stojí. Co dalšího na Vítka jeho nadřízený chystá? Sledujte další díly Ulice. 

Čtěte také: Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?

  Zdroj: https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/177395/posila-ulice-filip-capka-z-cest-domu-po-roli-skocil-okamzite.html