Dokáže Sára vydělat na dovolenou u moře?

Dokáže Sára vydělat na dovolenou u moře?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára a Dan se rozhodli, že vyrazí k moři. Jelikož ani jeden u moře nebyl, mají k tomu velkou motivaci. Jenže peníze jim z kapsy netrčí a teď to vypadá, že bude Sára jednou nohou v průšvihu. Z minulosti se nepoučila a opět se spojila se svými starými kamarády, kteří jí slibují velké zisky... Ale za jakou cenu?

Sára se opět kamarádí se svými pofidérními kamarády

Pamatujete, jak byla Sára v průšvihu, když vykradli kavárnu v Ulici? Šárka tak čelila velké škodě, kterou navíc musela sama zaplatit. Nejspíš Sára už zapomněla na to, že z této akce vyvázla jen o chlup. Když jsou její kamarádi opět na svobodě, hodlá s nimi pracovat.

Divákům je však jasné, že o žádné poctivé výdělky nepůjde. Na jednu stranu lze Sáru pochopit. Chce na moře vydělat co nejrychleji. Ale i Sára by si měla uvědomit skutečnost, že i když život s Danem a vedle Aničky může být někdy nudný, její noví zábavnější kamarádi ji mohou dostat ne k moři, ale na policejní vyšetřovnu.

Její noví kamarádi Danovi nejsou po chuti

Noví kamarádi Sáry Danovi nejsou po chuti a není se čemu divit. Úplně z nich čiší špatnosti. Dan s nimi nechce nic mít a byl by rád, kdyby s nimi kontakty přerušila také Sára. Jenže ta si nemůže pomoct. Že by svého dřívějšího kluka pořád tolik milovala? Proč má neustále potřebu být jednou nohou v kriminále?

Sára a Dan se chtějí vypravit k moři, Zdroj:  Altug Galip / Shutterstock

Možná tomu tak je, protože Sára vyrostla v nestabilním prostředí, kdy se nemohla na své nejbližší moc spolehnout. Možná i proto má neustále potřebu unikat ze své bezpečné zóny do nebezpečí a stresu, které vnímá jako svou normu.

Uvidíme tedy, jestli Sára dostane rozum, nebo budeme svědky jejího dalšího průšvihu. V závislosti na jeho velikosti se onen průšvih může stát pomyslným hřebíčkem do rakve jejího manželství. Vždyť si každý umí dobře spočítat, že kdyby se něco pokazilo, nechají kluci Sáru v průšvihu. 

Zdroj článku:
  • autorský text