Jak dnes vypadá roztomilá Emma z Přátel? Dcera Rosse a Rachel už pěkně vyrostla (nebo vyrostly)

Jak dnes vypadá roztomilá Emma z Přátel? Dcera Rosse a Rachel už pěkně vyrostla (nebo vyrostly)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve skutečnosti byly totiž představitelky Emmy dvě. Seznamte se s Noelle a Cali Sheldon, dvojčaty, kterým chodil strýc Joey krást plyšáka Hajánka a ujídat dětské přesnídávky.

Děti během natáčení

O podmínkách natáčení dětských rolí se moc nepíše. Americké zákony jsou k právům dětí velice důsledné a dovolují filmovým a televizním štábům zapojit malé děti do natáčení jen na velice málo hodin týdně, proto štáby hledají pro obsazování takových rolí dvojčata a nejinak tomu bylo i v seriálu Přátelé.

Umělecká dráha dívek pokračuje i dnes, ale rodiče důsledně dbají na to, aby děvčata žila obyčejný život a nepochytila žádné hvězdné manýry.

Obě navštěvují běžné školy a občas si odskočí na nějaký konkurz. To jim vynáší drobnější role.

Noelle v současnosti

V jednom zábavném pořadu z roku 2015 Noelle uvedla, že samozřejmě měly se sestrou povědomí, že hrály v nějakém seriálu jako batolata, ale teprve asi v deseti letech pochopila, jak velkým fenoménem tento seriál je. Teprve ve třinácti letech dostaly holky oficiální povolení od rodičů, že můžou seriál sledovat.

Povedený vtip

V desáté sérii ve čtvrté epizodě (to je díl, kdy má Emma svou první narozeninovou oslavu a narozeninový dort) teta Monica a strýc Chandler nahrávají na kameru vzkaz pro Emmu k jejímu prvnímu výročí. Byla tam zpráva ve stylu: „Ahoj Emmo, je rok 2020, pořád tak ráda spíš?….“ Tuto zprávu měl kameraman a otec Emmy dívce přehrát za 17 let.

Noelle je malý vtipálek, a tak seriálové tetě a strýci na vzkaz odpověděla prostřednictvím svého profilu na Instagramu. Zveřejnila tam fotomontáž fotografie se vzkazem pro Monicu a Chandlera s přáním šťastného roku 2020.

Povedený vzkaz obletěl celý svět a jen znovu přináší důkaz o naprosto neskutečné nestárnoucí popularitě seriálu, který stále ovlivňuje několik generací nejen mladých lidí po celém světě.