Tento týden v ZOO: Superman Adam přitvrzuje – zachraňuje ředitelku Roklovou

Tento týden v ZOO: Superman Adam přitvrzuje – zachraňuje ředitelku Roklovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip se vrací z nemocnice, kde byl s otřesem mozku, když mu Marika rozbila o hlavu kytaru. Ráno se potká se Sid u kávy, ale debatu jim přeruší Adam, který už opět věří svým výjimečným schopnostem. Tentokrát viděl nebezpečí v podobě červeného auta, které je spojené s Marií Roklovou.

Adam najde opět spřízněnou duši ve Filipovi. Ten mu sice pořád chce přebrat Sid, ale když dojde na vize, je jeho nejlepším kamarádem. Oba mladíci se tak vydávají za Marií Roklovou. V kanceláři ji řečí bez logiky přesvědčí, že jí hrozí nebezpečí. Ředitelka byla až doposud člověkem, který se drží při zemi, ale varování jejích podřízených ji pobavilo. Ne na dlouho!

Kamil je stále vytrvalý, ale Kristýna ho tak intenzivně odmítá, že už by měl sebrat poslední zbytek hrdosti a vzdát to. Albert asi nemá v ZOO žádnou práci, takže slídí a sleduje Kamilův neúspěšný namlouvací rituál.

Je přesvědčený, že je zpět na koni a tentokrát už u Kristýny konečně zaboduje. Návštěva jeho matky u něj v kanceláři ale vše mění. Matka mu úplnou náhodou odhalí identitu Kristýny, kterou si, na rozdíl od svého syna, dobře pamatuje z dob, kdy byla Kristýna otravná malá holka, která se snažila mít malého Alberta nablízku.

Albertovi nakonec dojde, kdo Kristýna je. Také si uvědomí, že ji se svou dětskou partou hodně šikanoval. Není to tak dávno, co si byl jistý, že je Kristýna nějaký nasazený špion od starosty. Teď ho ale napadlo, že se mu možná přišla pomstít za ústrky z dětství. Se svou obavou se svěřil Brázdovi, kterého to hodně pobavilo, a protože ani on se v práci nepředře, rozhodl se tuto myšlenku podpořit. Doufá, že se patřičně zasměje.

Albert slídí za mladou průvodkyní dál. Když jednou zaslechne, jak kamarádkám vypráví, že ji někdo naštval, a tak se mu pěkně pomstila, okamžitě si to vztáhl na sebe. Albert se začne Kristýny bát. Dospělý člověk by si o tom nejspíš s Kristýnou promluvil a omluvil se jí za čtvrt století starou šikanu, ale Albert se bude ještě pár epizod bát, než odjede na stáž a na pár měsíců si dá od natáčení pohov.

Viky prodala firmu Ovčíkovi, poplatila dluhy a zjistila, že jí skoro nic nezůstalo. Karel Rokl si oddechl, že dá Viky s podnikáním na chvíli pokoj a nebude chtít kupovat čalounickou firmu. Viky má však stále problém s penězi, ale je natolik hrdá, že není schopná dát vědět otci svého dítěte, že by ze svého skromného platu mohl něco přispět na syna. Přitom by stačilo, kdyby se zmínila Danuši. Hrdost jí ale nebrání, aby nechala Marka v baru zaplatit staré pohledávky klienta, kterému její firma dlužila a klient nechtěl pochopit, že mu dluží Ovčík.

Jung má v plánu Marii vytáhnout na večeři kvůli sponzorskému daru a přijel ji vyzvednout v červeném autě. Marie si vzpomněla na proroctví svého zaměstnance a na schůzku nejela. A udělala dobře. Do Jungova auta to napálil kamion. On vyvázl s modřinami, ale místo spolujezdce bylo úplně zdevastované.

Zdroj článku:
  • autorský článek