Příští týden Ulice oslaví Valentýna. Láska Kateřiny však projde náročným testem

Příští týden Ulice oslaví Valentýna. Láska Kateřiny však projde náročným testem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden se v Ulici můžeme těšit na svátek zamilovaných, který si užijí hlavně Michal se Žofkou a Vítek s Ivou. Pro Kateřinu a Lumíra to příliš radostné období nebude. Lumír totiž řekne něco, čím Kateřině hodně ublíží. Nešťastná bude i Soňa, jíž ale Prokop přispěchá na pomoc.

Soňu rozhodí telefonát, ale Prokop přiskočí s útěchou

Ve škole si Soňa Čechová hraje na velkou profesionálku, kterou nic nerozhází a která si ví se vším rady. Už příští týden se ale přesvědčíme, že opak je pravdou. Když jí kvůli rozvodu vytryskly před Prokopem slzičky, nebyla to jediná ukázka její citlivé stránky. Postačí pouhý telefonát a překvapivá zpráva, aby se úplně zhroutila.

Čirou náhodou se u toho opět ocitne zrovna Prokop, jenž se svou kamarádku pokusí povzbudit a utěšit. Jako jediný se díky tomu dozví, čím Soňa prochází a jakým osobním problémům musí čelit. Zatímco Magda a Otík si o zrádné zástupkyni právem myslí jenom to nejhorší, Prokop se s ní nečekaně sblíží. Sonina reakce na jeho gesto opory jej šokuje. Stane se mezi nimi ale něco víc? Kdo je přistihne v rozporuplné situaci?

Pomoc bližnímu alkoholikovi dělá Blance starosti

Evžen zřejmě nabude dojmu, že sám sobě nejvíc prospěje, když bude pomáhat druhým. Vezme si pod křídla abstinujícího alkoholika Rosťu, u něhož hrozí, že se kvůli krizi opět napije. Evžen se mu pokusí pomoct, ale i když ho má Blanka ráda a chce ho podpořit, dělá si velké starosti a její jednání kvůli tomu bude působit spíše jako podceňování Evženových schopností. Bojí se, aby jej Rosťa nestrhl sebou, aby to zkrátka nebylo příliš velké, neúnosné břemeno. Co je pro ni osobně nejtěžší a jak se Evžen s náročnou zkouškou popere?

Neukousl si Evžen příliš velké sousto?
Neukousl si Evžen příliš velké sousto? | Zdroj: TV Nova

Svatý Valentýn v režii pánů Klímových

Den sv. Valentýna představuje skvělou příležitost vyznat lásku někomu blízkému. Žofce a Michalovi to poslední dobou klape, ačkoli jejich intimní zkušenosti byly kvůli ohlášení Ivina těhotenství poněkud odloženy. Michal dá své přítelkyni dáreček, kterým jí doslova vyrazí dech. Ani Vítek nezahálí a dojme manželku kouzelným vyznáním. To je obzvlášť vítané v době, kdy Iva potřebuje každou podporu a vlídné slovo, aby zvládla všechno, co se jejím směrem řítí. Jenže Vítek nečekaně zajde mnohem dál. Jakým návrhem Ivu docela rozhodí?

Klímovi prožijí zajímavého Valentýna.
Klímovi prožijí zajímavého Valentýna. | Zdroj: TV Nova

Lumír kvůli Lexíkovi uvidí rudě a raní Kateřinu

Ve vztahu Kateřiny a Lumíra panoval dlouhou dobu relativní klid navzdory starostem s Vilminou závislostí na sociálních sítích nebo s usmiřováním Martiny a Jirky. Teď ale Lumíra s Kateřinou čeká nepříjemná zkušenost, která jejich lásku znovu prověří. Přičiní se o ni Lexík, jenž – ostatně jako asi všechny děti – využije každé šance k dosažení svého záměru. Potřebuje si zkrátka nutně něco zařídit. A když mu jeden rodič řekne ne, půjde zkusit štěstí u druhého.

Obejde tak Lumírův zákaz a Kateřině ochotně odsouhlasí, cokoli bude potřeba. Všechno zvládne sám a poradí si i bez doprovodu dospěláků. Třebaže jeho mise dopadne úspěšně, Lumíra popadne amok, až se dozví pravdu. V afektu pak vyhrkne něco, co Kateřinu pořádně zabolí. Tohle ho bude mrzet.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova