Poslední letošní týden s Ulicí přivede zpátky Tondu i Adama a s nimi nejedno překvapení

Poslední letošní týden s Ulicí přivede zpátky Tondu i Adama a s nimi nejedno překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do konce roku zbývá pouhých pět dílů Ulice a k tomu speciální štědrovečerní epizoda, a tak letošní příběhy našich oblíbených hrdinů vrcholí. Příští týden se můžete těšit na zajímavá rozuzlení, rodinná setkání plná překvapení i řadu vtipných momentů (nejen) v režii Tondy Hložánka.

Knoblochovým se ztratí auto i synek

Eva Knoblochová by možná vůbec neměla chodit do hospody, protože pokaždé, když tam vkročí, je téměř jisté, že narazí na jízlivou Milenu Pumrovou. Eva si od závistivé servírky nenechá nic líbit, ale ať už z hospody vyjde jako vítězka nebo ne, venku se o ni pokusí infarkt. S Milošem totiž přijde na to, že jim zmizely nejenom klíčky od zapůjčeného firemního auta, ale i auto samotné a navrch všeho také syn Milošek. Snad si proboha za volant nesedl sám? Co ten malý raubíř zase vyvede a co bude pro Evu pořádná výzva?

Teď se smějete, ale jen počkejte…
Teď se smějete, ale jen počkejte… | Zdroj: TV Nova

Hynek namíchne Gábinu a odskáče si to

Advent by měl být obdobím pohody a míru, ale v případě Hynka a Dáši to bohužel neplatí. S blížícím se koncem roku mají oba v práci solidní frmol, navíc jsou právě kvůli tomu pořád rozhádaní. Dáša proto přivítá, když Šimon vypomůže s péčí o bratříčka Toma. Přestože se ale Šíma snaží, jak jen může, přísnému tátovi se stejně nezavděčí. Není divu, že Gábině, která si Hynkových otravných nálad taky poslední dobou užila víc než dost, konečně dojde trpělivost. Tentokrát už ho vážně šetřit nebude. Co Hynek pořádně přežene a co pro něho Gábina nakonec udělá?

S Hynkem to není k vydržení.
S Hynkem to není k vydržení. | Zdroj: TV Nova

Oslava narozenin s Tondovými trapasy

Blíží se narozeniny Kateřiny Dubovské a její přítel Lumír je odhodlaný připravit tu nejúžasnější oslavu. Plány na velké překvapení mu ale tak úplně nevyjdou, pročež se příprav nakonec ujmou Lexík a Martina. Po delší době si užijeme úsměvných trapasů Tondy Hložánka, který se na večírek tak trochu vetře. Co bude právě pro něj obrovským šokem a co vlastně čeká samotnou Kateřinu v den jejích narozenin?

Dušek ohromí Ivu nečekanou novinkou

Od té nepříjemné hádky, která byla následkem nezřízeného popíjení a nezávazného flirtování, se Iva Klímová a Robert Dušek prakticky neviděli. Už příští týden ale chudák Iva zažije hotovou invazi Duškových. Vzhledem k tomu, co se poslední dobou děje mezi Michalem a Žofkou, musí Iva s přítomností Bohunky tak trochu počítat, ale na setkání s Robertem zkrátka připravená není. Šarmantní právník ji navíc dostane jednou novinkou, která s ní docela zamává. Jak to celé vezme Vítek?

Adam se vrací z Ameriky s novou slečnou

Vánoce jsou čas, kdy se všichni členové rodiny sjíždějí na jedno místo, aby si užili společně strávené chvíle. Z Ameriky tak konečně přilétá Adam, kterého se Blanka už nemůže dočkat. Mladík ale nepřichází domů sám, přivádí si s sebou velké překvapení v podobě nové přítelkyně. Stačí, aby slečna jen vešla do místnosti, a všem okamžitě spadne brada. Byli připravení na ledacos, ale s takovým setkáním rozhodně nepočítali. Kdo bude Adamovou novou známostí?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova