Co vás čeká příští týden v Ulici? Gábina půjde na operaci

Co vás čeká příští týden v Ulici? Gábina půjde na operaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina začátkem týdne podstoupí zákrok, při němž jí bude oporou hlavně Jirka. Doma na ni ale myslí celá vystresovaná rodina. Mário a Tonda vymyslí nevšední způsob, jak ukázat Kateřině Lumírovu náklonnost. Skyler přivodí Báře nepříjemné myšlenky a Magda se bude nadále topit v milostných problémech.

Luděk chce dostavět dům a bydlet v něm s Vandou

V pondělí 2. května se Gábina bude chystat na obávaný zákrok. Jirka ji odveze do nemocnice, zatímco Radek a Milena budou hlídat Šímu. Vzhledem k vážné nemoci, náladovosti a hádavým rodičům potrápí Gábinu pochybnosti, zda může její vztah s Jirkou vydržet.

Jestli někdo o síle partnerovy lásky vůbec nepochybuje, je to Vanda, kterou Luděk dojme a okouzlí návrhem dostavět dům, v němž pak budou žít. Společný život Alice a Bedřicha se naopak znovu otřese, když Béda dospěje k názoru, že setkání s malým Chrisem by pro Alici mohlo být nepříjemné. Pořádně ji tím naštve.

Policajt vyhodí Mastňocha z nemocnice

Je úterý, Gábinina operace se blíží a každý člen rodiny se s tím vyrovnává po svém. Milena vzpomíná na dceřino dětství, Radek by dal přednost chvíli ticha a Šíma navrhne deskovou hru pro odreagování. Jirka navštíví Gábinu na pokoji těsně před zákrokem a během něj bude po celou dobu čekat na chodbě.

Nemocnicí však otřese Radkův řev poté, co mu zdravotní sestry opakovaně odmítnou sdělit podrobnosti o dceřině stavu. Radek začne hulákat i na doktory – a to už Jirka zasáhne z pozice majora. Vykáže Mastňocha z nemocnice a ten proti němu začne kout pomstu.

Preclík miluje Krabici

Lumír by rád sbalil Kateřinu, ale vůbec se mu nedaří, a tak se do toho vloží Mário a Tonda. Když někde zaúřaduje tahle dvojka, máme se na co těšit. Pan starosta a přeborník v rapu vymyslí originální plán – ve středu pověsí u hospody transparent, který vyjádří Lumírovu lásku ke Kateřině.

Mělo by to však být něco, co pochopí jen oni dva, aby z toho neměla srandu celá ulice. Protože Lumírovi přezdívají Preclík a Kateřině se říká Krabice, nechá Mário namalovat na plachtu obrázek preclíku, srdíčka a krabice. Teprve později mu Lumír sdělí, že krabice není žádná škatule, ale samice od kraba! Snad proto Kateřina šifrované vyznání nerozklíčuje Podezření v ní začne klíčit až ve chvíli, kdy na přezdívky upozorní Lexík.

Zasáhne Skyler do vztahu Franty a Báry?

Frantovi se do života vrátila bývalá přítelkyně Skyler. Báře připadala milá – alespoň do chvíle, než na ni začala pohlížet skrz prsty kvůli tomu, že nechala kariéry fotografky a hlídá děti. Skyler je velmi ambiciózní a svou bezprostředností přitahuje pozornost, kdekoli se objeví. V její přítomnosti si Bára rychle začne připadat jako páté kolo u vozu. Podepíše se to na jejím vztahu s Frantou? Mezitím budou Miloš a Vítek rozvíjet plány ohledně firmy, Magda se pokusí zastihnout Mirka a Kateřina zkusí z Lumíra vytáhnout, jestli má něco společného se záhadným transparentem.

Svatba plná otazníků

O tom, že se Magdina svatba s Mirkem ocitla v ohrožení, ví zatím pouze pár zasvěcených. Ostatní svatebčané se už nemohou dočkat a zasypávají nešťastnou Magdu otázkami, na které jim nemůže odpovědět. Už v pátek naštěstí zasáhne Prokop, jenž se znovu pasuje do role svědka. Co tím sleduje?

Zdroje článku: