Podporuje Ulice pití alkoholu? Taky jste si všimli, že v každém, ale úplně každém díle se pije alkohol?

Podporuje Ulice pití alkoholu? Taky jste si všimli, že v každém, ale úplně každém díle se pije alkohol?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na jedné straně se v seriálu Ulice objevují témata, která poukazují na problémy s alkoholem a jeho nebezpečnost, na druhou stranu se pak téměř v každém díle pije. Také jste si toho všimli? A to nejen v hospodě a v Coolně, ale také v domácím prostředí jednotlivých postav. 

Franta se Skyler to s vínem v poslední době přehnali 

Pokud bychom měli poukázat na někoho, kdo to s alkoholem měl v poslední době docela na hraně, tak určitě Skyler a Franta. Ti do sebe nalévali jakékoliv víno, které doma našli. A špatně to dopadlo. Možná je právě nadměrné pití důvodem, proč Franta situaci neustál a skončil se Skyler v posteli. Teď by se nejspíš nejraději zpíjel alkoholem do němoty alespoň do té doby, než dusná atmosféra mezi ním a Skyler pomine. To možná ale nebude potřeba, protože jeho nevěra nejspíš praskne, co nevidět. 

Franta se Skyler si v poslední době také rádi dají skleničku. Zdroj: TV Nova

Klímovi si dají víno pouze občas a na oslavu 

To Klímovi téměř vůbec nepijí nebo si víno dají jen zcela výjimečně. Víno většinou otevře Vítek, a to aby se svou ženou Ivou oslavil nějaký konkrétní úspěch. Teď naposledy zapíjeli Anežku, když odjela na stáž do Švýcarka, nebo Vítkův úspěch v podnikání. Kdo však jejich střídmé pití vyvažuje, to jsou jejich děti Anežka a Michal. Ti alkohol neváhali ochutnat po tom, co Svatka do Coolny přinesla láhev s vodkou. Michal se připojil jen z toho důvodu, že chtěl být poblíž Žofky. Každopádně z toho byl průšvih jako mraky, když se k tomu přidaly i problémy s marihuanou. 

V hospodě teče pivo i víno proudem 

Místem, kde pivo i víno teče proudem, je bezesporu hospoda Kateřiny Dubovské. Právě ji můžete zastihnout s čerstvě čepovaným pivem v ruce. Pivo si tam dávají pravidelní štamgasti včetně Vlastimila Peška. Na pivo tam doteď chodil Lumír. Právě on ale bude muset kvůli rozchodu s Kateřinou nejspíš změnit lokál. 

Kromě hospody se často pije také v krámku u Šárky, kde si hosté mohou dát výběrové víno i rumy. Zrovna nedávno tam Eva kvůli vínu udělala scénu, když si Šárku zavolala zpátky, a víno, které ona otevřela, ji nechala odnést s tím, že není dobré. Anička, která toho musela být svědkem, se málem propadla do země.

Eva nejspíš stále zapíjí Milošův úspěch a bere s sebou Aničku

A u Evy Knoblochové ještě zůstaneme. Ta se totiž v poslední době velmi rozpila a může za to paradoxně Milošův úspěch. Jak teď má Miloš více peněz, tak se Eva luxusněji obléká a prolévá se dobrým vínem. Zkrátka má nejspíš pocit, že úspěch svého manžela ještě dostatečně nezapila. Nadměrnému pití alkoholu vystavuje také Aničku, kterou zve, aby nemusela na víno chodit sama. 

Vanda si skleničku vína neodpustí, ale nejspíš pije jen jako 

Ani Vanda si skleničku dobrého vína neodpustí a k dobrému pití ji přivedl nejspíš Luděk, který dbá na to, aby doma v baru měl jen samé vytříbené pití. Víno si Vanda dává i pokaždé, co je se svou mámou v hospodě na obědě. Nejspíš ale pije jen jako vzhledem k tomu, že má její představitelka Kristýna Hrušínská ve skutečnosti těsně před porodem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text