Patricie Pagáčová má dnes narozeniny. Ulici jí už nikdo neodpáře

Patricie Pagáčová má dnes narozeniny. Ulici jí už nikdo neodpáře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stála na samém počátku nekonečného seriálu Ulice. A i přesto, že už v seriálu nějakou dobu nepůsobí, pořád je s ním spojována. Řeč je o herečce Patricii Solaříkové (teď už Pagáčové), která 19. prosince oslaví své 34. narozeniny. 

Patricii Pagáčové už Ulici nikdo neodpáře

Může nastoupit do Ordinace v růžové zahradě, hrát v Modrém kódu, může být porotkyní soutěže Superstar nebo nejlepší kamarádkou Evy Málkové v romantickém seriálu z právnického prostředí O mě se neboj... Vlastně se může snažit jakkoliv, ale roli Terezy Jordánové z Ulice už jí nikdo neodpáře. Pamatujete, jak Tereza řešila všechny své radosti a strasti? Byla dvojčetem Matěje Jordána a jejich rodiče už v začátku seriálu procházeli velkou krizí. Pak fungovali odděleně a sourozenci si museli zvykat na jejich nové partnery. Ti jim čím dál tím více přestávali vadit, jakmile dospěli a osamostatnili se.

Pamatujete, jak Tereza bydlela ve velkém bytě společně s Davidem Kučerou, se kterým později tvořila pár? Dějovou linku Terezy Jordánové lze rozdělit na dvě hlavní části – na dobu dospívání a na dospělost. Jako puberťačka Tereza řešila první lásky i nevěry. Pamatujete, když se s ní rozešel její první kluk Štěpán? Nebo když později Vojtu podvedla s profesorem Peterkou? Nebo si pamatujete na dobu, když Tereza Jordánová bourala s Márou? To je teď už dávná minulost. 

Dospívání Terezy Jordánové byla jedna velká divočina. Ačkoliv pocházela z rozvedené, avšak spořádané rodiny, chtěla Tereza úplně všechno zkusit, čímž se dostala do různých situací. Na škole si bohužel prošla i šikanou, pamatujete? Za tu ale nemohla, agresoři si ji prostě vyhlídli úplně stejně jako teď Šímu.

Ani v dospělosti to Tereza neměla nejjednodušší 

Když Tereza Jordánová dokončila školu, nastoupila jako mladá učitelka na gymnázium, které sama navštěvovala. Nebylo to pro ni jednoduché už proto, že si musela u svých studentů vydobýt respekt. To se jí však mimo jiné podařilo. Na některé studenty dokonce zapůsobila mnohem více než na jiné. Pamatujete, jak se do ní zakoukal Tobiáš Sláma, kterého doučovala? Ačkoliv po pracovní stránce se jí dařilo a měla štěstí i na kolegy Otíka a Davida, v lásce štěstí neměla. Jednu dobu se zapletla s otcem své studentky, s architektem Romanem.

Nakonec se provdala za Davida Kučeru, se kterým však začátky také nebyly jednoduché. Zdroj: TV Nova

Ten byl však ženatý a k rozvodu se příliš neměl. Respektive jeho manželka dělala vše proto, aby ho od Terezy dostala. Tereza si nakonec uvědomila, že nemá cenu bojovat za chlapa, který sedí na dvou židlích. Naštěstí se jí do života připletl David Kučera, do kterého se okamžitě zamilovala. Mělo to ale háček, protože byl David zadaný. Později se však ukázalo, že ho jeho přítelkyně Alena zneužívá a Tereza měla volnou cestu. Její dějová linka měla podobně krásný konec jako dějová linka její profesorky Miriam Hejlové.

Obě tyto zmíněné linky totiž končily svatbou, a to je pěkné zakončení, no ne? A když už o tom mluvíme, po své svatbě z Ulice zmizela také kadeřnice Simona, vzpomínáte? 

Zdroje článku: