Chyba redaktorky málem stála herečku Patricii Pagáčovou její pověst

Chyba redaktorky málem stála herečku Patricii Pagáčovou její pověst
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patricie Pagáčová, kterou znáte mj. ze seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, poskytla rozhovor do časopisu, který však v tištěné formě publikoval jeho chybnou, neautorizovanou verzi, od níž se herečka distancuje. Na Instagramu prosí fanoušky, aby si přečetli správnou verzi na příslušném webu.

Herečku Patricii Pagáčovou si většina diváků pamatuje hlavně jako Terezu Jordánovou z Ulice, ačkoli tam už poměrně dlouho nehraje, a jako vrchní sestru Evu Kalinovou z Ordinace v růžové zahradě 2. Účinkovala také v seriálech O mě se neboj (Tereza Tmějová), Gumy (Maruška) nebo Iveta (Anežka Bláhová) a byla porotkyní pěvecké show SuperStar. Působí též v pražském Divadle Na Jezerce. Když zrovna nehraje, věnuje se charitativním aktivitám, ochraně domácích mazlíčků a péči o dcerku Bibianu, kterou vychovává s manželem Tiborem.

Časopis herečku nepotěšil, otiskl špatnou verzi rozhovoru

Při všech těchto časově náročných činnostech je skoro zázrak, že si najde čas na různá interview, aby divákům umožnila nahlédnout do svého života, práce a zájmů. Ne vždy se ale vyplatí dávat rozhovory, o čemž se teď přesvědčila i Patricie Pagáčová. Jak uvedla na svém profilu na Instagramu, má za sebou poměrně nepříjemný zážitek.

„Dostal se mi do ruky nejnovější @casopisglanc s rozhovorem se mnou uvnitř, bohužel se stala obrovská chyba a byl otištěn neautorizovaný rozhovor. Což by asi tolik nevadilo, kdyby tam bylo jen pár slovíček, co jsem upravila, ale já ho přepisovala čtyři hodiny, protože za mě to bylo nepublikovatelný. Redaktorka ho totiž nevedla klasicky připravené otázky a odpovědi, ale prostě jsme tak ‚kecaly‘ hodinu a půl a ona k tomu potom otázky dodala, pospojovala některý věci, co jsem řekla, a najednou to za mě nedávalo vůbec smysl, některý věci vyzněly úplně jinak, než byly řečeny, některý jsem řekla úplně jinak, prostě jsem to nebyla já a moje slova/věty,“ popsala herečka podrobně nemilou zkušenost, aby před fanoušky uvedla věci na pravou míru.

No a tenhle ‚nepovedený‘ rozhovor teď je v tom Glancu a já se od toho chci tak trochu distancovat, protože tam jsou fakt věci, který jsem neřekla, a je to prostě fakt špatnej rozhovor. Na webu Glancu najdete tu ‚správnou verzi‘.

Dodala, že časopis má pořád ráda, jen ji mrzí, že se to stalo zrovna v něm. Doporučuje všem příznivcům, aby si přečetli správnou verzi dostupnou na webu. „Ať vidíte, že nejsem taková kráva, jako to vyznívá v tom rozhovoru.“

Redakce se Patricii Pagáčové omluvila

U příspěvku Patricie Pagáčové se vyrojily nejrůznější reakce. Jedna z fanynek např. uvedla v komentáři, že rozdíl mezi tištěnou a webovou verzí rozhovoru je jasně patrný. „V tom časopisu to není tak vřelé a hezky napsané, už vás za ty roky známe a četli jsme s vámi rozhovory a tento za mě byl takový až povrchní, prostě jsem si říkala, jestli ten rozhovor dělali s vámi, nebo jenom na internetu našli nějaké informace.“

Vyjádření připojil i samotný časopis: „Milá Patricie, opravdu nás velice mrzí, do jaké situace jsme vás dostali. Bohužel jde o selhání jednotlivce, které jsme nemohli přímo ovlivnit. Moc se vám tímto znovu omlouváme.“

Zdroje článku: