Ordinace v růžové zahradě 2: Nezahrává si Zita tak trochu s ohněm, když chce vyprovokovat Rennera k násilí?

Ordinace v růžové zahradě 2: Nezahrává si Zita tak trochu s ohněm, když chce vyprovokovat Rennera k násilí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední epizoda s názvem Nenechám tě odejít se nese v duchu téměř kriminálních zápletek. Jáchym Kalina už je přesvědčený, že je mu jeho žena nevěrná a pustí se do pátrání. Je dobře, že je dobrý doktor, protože jako detektiv by neobstál.

Z nadějně vypadajícího přátelského večera s bonusem nakonec pro Ondru a Bianku nic nebylo. Ondra ještě stále myslí na Alenu, a tak ani přátelský sex se spolubydlící pro něj nakonec nebyl tak lákavý, jak očekával. Bianka se přes odmítnutí přenesla, protože na Ondrovi poznala, že je ještě pořád zamilovaný do Aleny. Tak ho alespoň povzbudila, že by se neměl jen užírat a trochu o svou lásku zabojovat.

Když se objevil Miky, který už dávno na nepřátelství zapomněl, tak se doslova nabízelo, aby vzal cestičku k Aleně trochu oklikou přes přátelství s Mikym, kterého má vdova po Mázlovi jako vlastního.

Radka se konečně přestala utápět v depresích, lécích a alkoholu a přijala pomoc, kterou ji Zita nabídla. A na pomoc ji ještě vzaly Sandru, která pracovala nějaký čas v kamenické nemocnici jako policistka v utajení. Sandra sice už u policie není, ale její zkušenosti se mohou hodit. Trojice žen je odhodlaná Rennera usvědčit. Zitu napadlo, že by si mohla zahrát na detektiva a poptat se v Hradci, kde Renner pracoval, zda už tam neměl s násilím problém. Možná narazila na stopu, ale žena, která by k tomu možná mohla něco říct, byla stejně odhodlaná mlčet jako sestra Klára, která Zitě pomoc odmítla.

Amatérská vyšetřovací buňka se tak rozhodla, že Zita se pokusí Rennera k násilí vyprovokovat a vše natočí na hodinky.

To nedopadlo úplně podle plánu, když musela Zita z Rennerova bytu odejít kvůli synovi. Navíc u něj zapomněla hodinky se zapnutou kamerou a Renner si jich všiml.

Hned věděl, o co jde a nerozvážný kousek žen bude mít jistě dohru.

Další detektivní pátrání zahájil Jáchym, který už je z předstírané nevěry své ženy trochu nervózní a pověřil Broučka, aby mu s pátráním po muži, který popletl Evě hlavu, pomohl. Ten už je z celé situace nervózní, protože Eva s hrou na nevěrnici nehodlá přestat a on se bojí, že to praskne.

Když jde Mára strávit romantický večer s Táňou, Eva to sehraje tak, aby to vypadalo, že si pobyt v hotelu s vířivkou bude s primářem užívat ona a Jáchym se tam vydá, aby manželku chytil při činu. Ale ani jemu plány nevyjdou a bude mít velkou ostudu.

Zdroj článku: