Nevěry v Ulici: Pojďme si některé, možná už dávno zapomenuté, připomenout

Nevěry v Ulici: Pojďme si některé, možná už dávno zapomenuté, připomenout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nevěra je velmi nepříjemné téma. Bohužel je ale poměrně časté nejen v životě, ale také na televizních obrazovkách. Nevyhnulo se ani seriálu Ulice.

Bedřich Liška a Jindra Pražáková 

Jindra Pražáková nebyla první žena, se kterou byl Bedřich Aničce nevěrný. S první ženou, se kterou Aničku podvedl, dokonce bydlel a byl s ní ve vztahu. S Jindrou se jednalo o jednu noc pod vlivem veselých koláčků, ale tato noc měla velmi závažné následky. Jindra otěhotněla a rozhodla se si dítě nechat.

Od Bedřicha nic nečekala a počítala s tím, že bude dítě vychovávat sama. Nakonec se ale Anička o dítěti dozvěděla a nezvládla se přes tuto situaci přenést. Psychicky na tom byla velmi špatně a s Bedřichem se nakonec rozešla. Béďa zkusil žít s Jindrou, ale ta cítila, že to není z lásky, ale kvůli jejich malé Laděnce. Nakonec se i Jindra zamilovala jinde a od Bedřicha odešla. 

Adrian ztvárnil jednoho z největších proutníků Ulice, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Farář Ryba a Veronika Maléřová 

Veronika a Marek Ryba mezi sebou ze začátku měli jen úctu, respekt a přátelství. Toto přátelství bylo ale velmi silné a netrvalo dlouho a přerostlo ještě dál. V lásku. V nijak velký fyzický kontakt tato láska nepřerostla, ale přesto dokázala v životě Veroniky nadělat velkou paseku. I když s manželem tuto nevěru ustáli, nakonec se stejně rozešli. Tentokrát ale kvůli nevěře Martina se servírkou Šárkou. 

Eddie Rambousek a Zora 

Eddie a Adriana byli dlouho přátelé. Eddie se ale do Adriany zamiloval a ona do něj nakonec taky. Byli si oporou a měli spolu opravdu krásný vztah. Eddie Adrianě velmi pomohl, když pátrala po svém otci. Právě díky tomuto pátrání začal Eddie pracovat v realitní kanceláří, kde se seznámil s kolegyní Zorkou. A čím více se s Adrianou doma hádal kvůli jejímu otci Evženovi, tím více si rozuměl se Zorkou. A ta se do něj zamilovala. Netrvalo dlouho a Eddie kouzlu Zorky podlehl. Velmi toho litoval, a když se Adriana dozvěděla o jeho nevěře, snažil se vše napravit. To už ale bohužel nebylo možné a tento pár se rozešel.  

Jarda Hejl a Markéta 

Jardu Hejla máme dnes již spojeného především s jeho manželkou a matkou jejich dvou dětí, Lenkou Hejlovou. I tento pár ale nevěra pěkně potrápila, a dokonce to vypadalo, že se ani nevezmou. Před svatbou totiž Jarda zaměstnal ve své firmě mladou sekretářku Markétu.

Ta se do něj bláznivě zamilovala a velmi se snažila Jardu získat. Ten po nějaké době podlehl a ohrozil tak svůj vztah s Lenkou, se kterou měl těsně před svatbou. Když se Lenka o nevěře dozvěděla, svatbu samozřejmě zrušila. V tomto případě jsme se ale nakonec přece jen dočkali pohádkového konce a Lenka s Jardou nakonec měli pohádkovou svatbu a jsou spolu dodnes. 

Jarda měl románek s Markétou a zakoukaný byl i do Jany Rytířové, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jitka Farská a Vladimír Kukačka 

Jitka Farská neměla s manželem Oldou lehký život. Olda ji několikrát podvedl a nejednalo se zrovna o úlety na jednu noc. Jitce tak jednou došla trpělivost a začali si s Vladimírem Kukačkou. Tato nevěra sice netrvala dlouho, ale byla pro Jitku velkou životní lekcí. Z Kukačky se vyklubal psychopat, který Jitku po rozchodu stalkoval, a nakonec ji dokonce unesl. 

Zdroj článku:
  • Autorský text