Třetí řada zrovna vyšla, a už se můžeme těšit na čtvrtou: „TY“ na Netflixu

Třetí řada zrovna vyšla, a už se můžeme těšit na čtvrtou: „TY“ na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně byla zveřejněna dlouho očekávaná třetí sezóna seriálu „TY“. Fanoušci tohoto hitu z Netflixového vesmíru se mohou těšit nejen na nové epizody, ale také na již jistou čtvrtou řadu, to totiž streamovací gigant nyní potvrdil.

Třetí i čtvrtá řada zajištěna

Fanoušci seriálu „TY“ museli dlouho čekat, než dostal thriller konečně pokračování. Přeci jen měla druhá sezóna premiéru v prosinci 2019. Téměř o dva roky později je třetí řada seriálu „TY“ k dispozici výhradně na Netflixu.

Ale nejen nová řada bude pro fanoušky vzrušující. Zatímco se u jiných formátů musí nejdříve chvilku počkat, aby se producenti dozvěděli, zdali jsou počty zhlédnutí dostatečně dobré pro pokračování, máme zde záruku, že nás pokračování nemine. Netflix již potvrdil, že přidá čtvrtou sezónu „TY“ – a to samozřejmě i se stejným obsazením, tedy s Pennem Badgleyem jako Joe a Victorii Pedrettiovou jako Love. Jak ale série bude pokračovat?

Co nás čeká?

Třetí řada se točí kolem toho, jak si notorický stalker Joe vede ve své roli čerstvého otce a manžela neméně sociopatické Love.

Poklidný předměstský život je ale náhle rozrušen, protože se objeví atraktivní sousedka Natalie (Michaela McManusová), do které se Joe lehce zamiluje. To se impulzivní Love samozřejmě vůbec nelíbí.

O ději čtvrté řady samozřejmě zatím neexistují žádné bližší informace. Dá se ale očekávat, že se tvůrci (stejně jako již v třetí řadě) nebudou držet žádných knižních předloh, jak tomu bylo v prvních dvou řadách. Kdy přesně čtvrtá řada vyjde zatím není známo.

 

Zdroj: