Na lovu: Belladonna prozradila, že si lovci navzájem hodnotí výkony v soutěži

Na lovu: Belladonna prozradila, že si lovci navzájem hodnotí výkony v soutěži
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lovci z televizních soutěží Na lovu a Superlov vytvořili přátelskou partu, v níž se jednotliví členové navzájem podporují a občas hecují k lepším výkonům. O tom, jak se kdo v kterém díle předvedl, si podávají podrobné zprávy – zásadně pozitivní. Zato komentáře diváků nejsou vždy jen lichotivé.

Lovci utvořili idylickou partičku

Když jsou všichni lovci pospolu, panuje mezi nimi přátelská a veselá nálada. „Neříkám, že jsme zábavní, ale rozhodně si tak vzájemně připadáme, když se spolu bavíme o různých zajímavostech. Pokládáme si otázky, neustále se testujeme, takže když je nás na natáčení víc, tak představa, že si tam ve volných chvílích třeba udělám nějakou práci, je úplně absurdní,“ popsala s úsměvem v pořadu TALK! Viktorie Mertová.

Čím ji dokáže každý z lovců potěšit, nebo naopak rozzlobit? Vytočit ji asi nemohou ničím, protože se koneckonců vůbec nedostávají do takových situací, kdy by se na sebe naštvali. Skvělá atmosféra ostatně panuje i ve štábu. Možná také proto je pořad natolik úspěšný – sálá z něj energie a pospolitost.

Belladonna dále prozradila, že si lovci navzájem píšou report z natáčení. Když tam někdo není, ostatní mu pořád píšou, co se tam děje, kdo zrovna soutěží, kolik nahrál bodů apod. Pak si také samozřejmě vzájemně hodnotí výkony – vždycky pozitivně. „Většinou se na každý svůj výkon, i když nebyl úplně dobrý, dozvím pozitivní recenze, tak to je od nich milé.“

Studenti se před ní o vystupování v televizi nevyjadřují

Viktorie Mertová a Dagmar Jandová jsou – alespoň zatím – jediné dvě dámy mezi samými muži. Dalo by se říct, že drží pospolu? „Je fakt, že když jsme na natáčení my dvě a třeba tam ani kluci nejsou, je tam trochu jiná atmosféra. Že si tak jako povídáme třeba o jiných věcech, ale určitě to není tak, že bychom tvořily partu holky proti klukům.“

Kromě toho, že zastává roli lovkyně, se Viktorie věnuje také přednášení. O tom, jak ji studenti vnímají, jí ale oni sami nic neříkají. Předpokládá, že o jejím účinkování v televizi spíše vědí. Nejsou to asi typicky lidé, kteří by měli televizi a předpláceli si Voyo, takže to úplně nesledují. Chovají se velmi korektně. Jestli jim to připadá hrozné, nezmiňují se o tom.

Lovci se spolu vždy hodně nasmějí.
Lovci se spolu vždy hodně nasmějí. | Zdroj: TV Nova

Negativní reakce vítá, pokud ji mohou někam posunout

Po odvysílání prvního dílu Na lovu, kde se Belladonna objevila, neměla Viktorie Mertová čas zabývat se myšlenkou, jak na to její okolí zareaguje. Byla hodně zaměstnaná, vystupovala v různých pořadech, kde soutěži dělala promo. Zpočátku ji ani nikdo nepoznával. Konstruktivní kritice se přitom nebrání, naopak je za ni ráda. Dostává vesměs samé povzbudivé a milé zprávy, ale také už má zkušenost s těmi méně příjemnými, bizarními nebo vyloženě negativními. Příliš se tím netrápí, ostatně má podporu v manželovi a celé rodině.

Zdroj článku: